Ηράκλειο : Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος για τις «Ημέρες Φωτογραφίας» στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Ημερομηνία:

Mε το καλλιτεχνικό- φωτογραφικό έργο του Χαράλαμπου Κυδωνάκη ξεκινά τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 19.30, στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2-4), ο Β’ κύκλος των «Ημερών Φωτογραφίας», που οργανώνει η ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Εθελοντισμού & Μνημείων.

Ο Χαράλαμπος Κυδωνάκης μεγάλωσε στο Ρέθυμνο και σπούδασε Aρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη. Με τη φωτογραφία ασχολείται απ’ το 1997, πιο συνειδητά ωστόσο από το 2008 και μετά. Έργα του έχουν εμφανιστεί σε διάφορα περιοδικά κι εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει φτιάξει το ‘dirty blog’ κι από το 2015 είναι μέλος της ομάδας UP photographers (πρώην IN-PUBLIC).

Σε έντυπη μορφή έχουν κυκλοφορήσει τρεις συλλογές φωτογραφιών :
• ‘I hate Sundays’ , με Κυριακάτικες φωτογραφίες (2010-2017), εκδότης Void, 2017.
• ‘Warn’d in Vain’ , μια ιστορία παράλληλη με την Αργοναυτική Εκστρατεία, με φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη (2014-2017) , αυτο-έκδοση, 2018.
• ‘Back to Nowhere’ , μια ιστορία εμπνευσμένη από το μύθο του Μινώταυρου, με φωτογραφίες από την Κρήτη (2009-2017), αυτο-έκδοση, 2018.
Υπενθυμίζουμε ότι οι «Ημέρες Φωτογραφίας», που ξεκίνησαν το 2018, και πραγματοποιούνται με επιμέλεια της κας Ελένης Φαραγκουλιτάκη, στοχεύουν στην ανάδειξη του καλλιτεχνικού έργου Κρητών φωτογράφων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μενέλαος Μποκέας: «Νέα αναπτυξιακή προοπτική για το...

Η υιοθέτηση των προτάσεων του Δήμου Μαλεβιζίου για την...

Εξελίξεις στα έργα του ΒΟΑΚ στην «παράκαμψη...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Υπουργό...

Μενέλαος Μποκέας: «Νέα αναπτυξιακή προοπτική για το...

Η υιοθέτηση των προτάσεων του Δήμου Μαλεβιζίου για την...

Εξελίξεις στα έργα του ΒΟΑΚ στην «παράκαμψη...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Υπουργό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο Τομέας Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ξεκινά στο Ρέθυμνο!

Την έναρξη λειτουργίας του τομέα νεότητας , ανακοινώνει το...

«Σπίτι μου 3»: Έρχεται το 2027 με 2 δισ. ευρώ – Ποιοι μπαίνουν στο πρόγραμμα

Όλα όσα αλλάζουν. Έως 230.000 ευρώ για στεγαστικό δάνειο και...

Κόβουν τα social media στους κάτω των 15 – Τι θα ισχύσει για Facebook, Instagram και TikTok

Πώς θα γίνεται η επαλήθευση ηλικίας. Για την προστασία των...