Ηράκλειο: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το “Run Greece Ηράκλειο”

Ημερομηνία:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ηράκλειο για τον αγώνα  Run Greece Ηράκλειο, τη γιορτή της πόλης και των πολιτών του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου.

Τον αγώνα  Run Greece Ηράκλειο διοργανώνουν για όγδοη συνεχή χρονιά, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική και τοπικούς χορηγούς τα Super Market  Χαλκιαδάκης, τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

Σημεία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής

Από Δευτέρα έως Παρασκευή:

– Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα – Χανιώπορτα (09.00 – 14.00 και 17.00 – 20.00). Τηλ.:  2810253587.

– Περιφέρεια Κρήτης,1ος όροφος, Προθάλαμος Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου   (Γραφείο Α9), (09.00 – 14.00).

– Δήμος Ηρακλείου, Λότζια, 1ος όροφος – (09.00 – 14.00).

–           Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών, σε επιλεγμένα καταστήματα των Super Market   Χαλκιαδάκης.

–           Επίσης η εγγραφή γίνεται και ηλεκτρονικά στο σαιτ της διοργάνωσης:

www.run-greece.gr

Το RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, από ηλικία 10 ετών και μεγαλύτερους – μεγαλύτερες. Τους προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή τους ως δρομείς και περιπατητές, αλλά και ως εθελοντές και  θεατές των αγώνων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις  διαδρομές, που οι συμμετέχοντες μπορούν να τις διασχίσουν με όποιο τρόπο επιθυμούν ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ αλλά και ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ, απολαμβάνοντας το παραλιακό μέτωπο, αλλά και το χειροκρότημα και την υποστήριξη των εκατοντάδων θεατών στη διάρκεια της διαδρομής και του τερματισμού τους μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

Το πρόγραμμα των αγώνων, με εκκίνηση έξω από το Παγκρήτιο στάδιο και τερματισμό εντός του σταδίου:

10.00:  Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2004 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

11.45:  Αγώνας Παιδιών 1.100μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών  Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξη και με έτη γέννησης 2008 – 2009 – 2010).

12.00:  Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2007 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρουσιάστηκε επίσημα το στρατηγικό σχέδιο «Χερσόνησος 2030»

Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Χερσονήσου «Χερσόνησος 2030», για...

Μεσαρά: Άγρια επίθεση σκύλου σε 7χρονη –...

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και...

Παρουσιάστηκε επίσημα το στρατηγικό σχέδιο «Χερσόνησος 2030»

Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Χερσονήσου «Χερσόνησος 2030», για...

Μεσαρά: Άγρια επίθεση σκύλου σε 7χρονη –...

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μια ελληνική παραλία, δεύτερη καλύτερη στον κόσμο – Η λίστα με τις 25

Ανάμεσα στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες στον...

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώνται τα «Ανοιχτά Σχολειά» του Δήμου Χανίων

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και οικογενειών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή...

Χανιά : Έκτακτα μέτρα λόγω Ιερας Πανηγύρεως Αγίου Φανουρίου Δήμου Αποκορώνου

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κρήτης ανακοινώνεται...

Χανιά : Διεθνές Συνέδριο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Πυρηνική Έρευνα στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ...