Ηράκλειο:Υπεγράφη η σύμβαση για την «Αναβάθμιση – Ενίσχυση υφιστάμενου συστήματος πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας»

Ημερομηνία:

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου η σύμβαση του έργου «Αναβάθμιση – Ενίσχυση υφιστάμενου συστήματος πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας». Τη σύμβαση υπέγραψε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης, παρουσία της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών Πόπης Τζαβλάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας. Το τελικό ποσό σύμβασης είναι 408.641,85€ με χρονοδιάγραμμα τους 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Με το έργο, που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης 2014-2020 (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Ηρακλείου), αναβαθμίζεται – ενισχύεται το σύστημα πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας, όπου η στενότητα του πολεοδομικού ιστού έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσκολία ή αδυναμία διέλευσης πυροσβεστικών οχημάτων για την αντιμετώπιση φαινομένων πυρκαγιάς. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή τεσσάρων υπογείων δεξαμενών τροφοδοσίας χωρητικότητας περίπου 30 m3 η κάθε μια με τον απαραίτητο ΗΛΜ εξοπλισμό και την κατασκευή δικτύου πυρόσβεσης μήκους περίπου 1.600 μέτρων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: 17χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε ΓΕΛ –...

Ο 17χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία στο Ηράκλειο, ευτυχώς, νοσηλεύεται...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός υπέγραψε τις...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός υπέγραψε το μεσημέρι της...

Ηράκλειο: 17χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε ΓΕΛ –...

Ο 17χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία στο Ηράκλειο, ευτυχώς, νοσηλεύεται...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός υπέγραψε τις...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός υπέγραψε το μεσημέρι της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέταρτη στη γαλλική αγορά εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου η Ελλάδα

Υψηλότερη η μέση αξία του ελληνικού προϊόντος. Την τέταρτη θέση...

Ελ Νίνιο: Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το ισχυρότερο κλιματικό φαινόμενο της Γης

Δεν είναι καταιγίδα, δεν εκδηλώνεται παντού με τον ίδιο...

Καθιστική ζωή: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μένουμε καθισμένοι για πάνω από 25 λεπτά – Τι έδειξε νέα μελέτη

Περισσότερο απ’ όσο ίσως φανταζόμαστε μπορεί να επηρεάζει την...