Ηράκλειο:Υπεγράφη η σύμβαση για την «Αναβάθμιση – Ενίσχυση υφιστάμενου συστήματος πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας»

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου η σύμβαση του έργου «Αναβάθμιση – Ενίσχυση υφιστάμενου συστήματος πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας». Τη σύμβαση υπέγραψε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης, παρουσία της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών Πόπης Τζαβλάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας. Το τελικό ποσό σύμβασης είναι 408.641,85€ με χρονοδιάγραμμα τους 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Με το έργο, που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης 2014-2020 (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Ηρακλείου), αναβαθμίζεται – ενισχύεται το σύστημα πυρόσβεσης στην περιοχή Αγίας Τριάδας, όπου η στενότητα του πολεοδομικού ιστού έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσκολία ή αδυναμία διέλευσης πυροσβεστικών οχημάτων για την αντιμετώπιση φαινομένων πυρκαγιάς. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή τεσσάρων υπογείων δεξαμενών τροφοδοσίας χωρητικότητας περίπου 30 m3 η κάθε μια με τον απαραίτητο ΗΛΜ εξοπλισμό και την κατασκευή δικτύου πυρόσβεσης μήκους περίπου 1.600 μέτρων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.