Αποκάλυψη «βόμβα»: O Ρόμπερτ Κένεντι δολοφόνησε τη Μέριλιν Μονρόε

Ο Ρόμπερτ Κένεντι είναι ο δολοφόνος της Μέριλιν Μονρό. Αυτός είναι ο ισχυρισμός του πρωταγωνιστή της ταινίας «Νονός» Τζιάνι Ρούσο, 57 χρόνια μετά το θάνατο της ξανθιάς σταρ του Χόλιγουντ.

Η New York Post επικαλούμενη δηλώσεις του Ρούσο αναφέρει πως ο Μπόμπι Κένεντι έχοντας βοήθεια από τη Μαφία, οργάνωσε τη δολοφονίας της καθώς δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η σχέση της με τον ίδιο αλλά και τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Κένεντι.

«Ήταν ο Μπόμπι. Κανένας άλλος δεν θα την σκότωνε. Η Μαφία δεν είχε καμία σχέση με την δολοφονία της. Ίσα ίσα την συμπαθούσαν.

Ήταν ένα κορίτσι που της άρεσε να διασκεδάζει. Αν της έδινες δυο τρία χάπια και κάνα δυο ποτάκια θα μπορούσε να γ… τον καθένα», είπε ο Ρούσο στην εφημερίδα «New York Post».

Ακόμη ο 75χρονος πρωταγωνιστής του «Νονού» ανέφερε πως είχε ερωτική περιστασιακή σχέση με τη Μέρλιν Μονρό. Όπως λέει η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνος ήταν 16 και η ηθοποιός 33 ετών.

Παράλληλα απορρίπτει την θεωρία με βάση την οποία η αιτία θανάτου της ήταν η υπερβολική δόση βαρβιτουρικών. Μάλιστα προχωράει και στην αποκάλυψη στοιχείων από την σχέση που είχαν.

«Η Μέριλιν ήταν η καλύτερη ερωμένη. Ήθελε μόνο να σε ευχαριστεί» αναφέρει χαρακτηριστικά. Ακόμη αναφέρει ότι έχει στην κατοχή του μία φωτογραφία στην οποία είναι ο ίδιος και η Μονρό τρεις μέρες πριν το θάνατό της.

«Η Μαφία ήθελε να βάλει στο χέρι τον Τζον Κένεντι. Ειδικά ο αρχηγός της Μαφίας του Σικάγο, Σαμ Τζιανκάνα, δεν άφηνε από τα μάτια του την πιο διάσημη και αιώνια σταρ του Χόλιγουντ γιατί έτσι θα παγίδευε τον Αμερικανό πρόεδρο.

Οι μαφιόζοι είχαν στήσει ένα φοβερό σχέδιο παγιδεύοντας με κάμερες ξενοδοχείο όπου θα βρίσκονταν και θα έκαναν “τρίο” η Μέριλιν, ο Ρόμπερτ Κένεντι και ο Τζον Κένεντι. Θα χρησιμοποιούσαν το βίντεο έτσι ώστε να πιέσουν τον Πρόεδρο να εισβάλλει στην Κούβα για να πάρει πίσω η Μαφία τα καζίνο της.

Όμως, το σχέδιο απέτυχε αφού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν εμφανίστηκε». Τέλος ο ηθοποιός αναφέρει ότι η Μονρό έμαθε για την πλεκτάνη και απείλησε να καταγγείλει την Μαφία στα ΜΜΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.