Ισραήλ: «Ο χρόνος τους τελειώνει» – Το μήνυμα των συγγενών ομήρων στον Νετανιάχου

Οι οικογένειες των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του Ισραηλινού πρωθυπουργού, λέγοντας ότι κρατά τις ζωές τους στα χέρια του.

Ισραήλ: «Ο χρόνος τους τελειώνει» – Το μήνυμα των συγγενών ομήρων στον Νετανιάχου

Ολοένα και περισσότερα πυρά από τους Ισραηλινούς αιχμαλώτους, που κρατούνται για περισσότερο από ένα μήνα από τους μαχητές της Χαμάς σε άγνωστες τοποθεσίες, και τις οικογένειές τους συγκεντρώνει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Μετά το βίντεο με τους δύο ομήρους που εξαπολύουν δριμύ «κατηγορώ» κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ήρθε η ώρα των συγγενών τους, να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον «Μπίμπι».

Με χρωματιστές κλεψύδρες έστειλαν το μήνυμα ότι ο χρόνος για την απελευθέρωση των ομήρων τελειώνει

Οι οικογένειες των ομήρων που αιχμαλώτησαν οι δυνάμεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου συγκεντρώθηκαν σε κεντρική πλατεία του Τελ Αβίβ και σχημάτισαν κλεψύδες με πλαστικά μπουκάλια, γράφοντας «ο χρόνος τος τελειώνει».

Θέλησαν να περάσουν το μήνυμά τους προς την ισραηλινή κυβέρνηση, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν υπεύθυνο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό για την κατάληξή τους.

«Μπίμπι (όπως είναι το παρατσούκλι του Μπενιαμίν Νετανιάχου) η ζωή τους είναι στα χέρια σου» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι, που αγωνιούν για τη ζωή των δικών τους ανθρώπων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.