Ισραήλ: «Πολύ σοβαρή η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα»

Ημερομηνία:

«Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε σήμερα στην Ελλάδα είναι ένα σοβαρό θέμα που αποτράπηκε με επιτυχία από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ εκ μέρους της Μοσάντ.

«Ήταν μια επιπλέον απόπειρα του Ιράν να διαπράξει τρομοκρατία εναντίον ισραηλινών και εβραϊκών στόχων στο εξωτερικό. Μετά την έναρξη της έρευνας για τους υπόπτους στην Ελλάδα, η Μοσάντ παρείχε συνδρομή πληροφοριών για την αποκάλυψη της δομής, των μεθόδων εργασίας της και της σύνδεσης με το Ιράν. Η έρευνα αποκάλυψε ότι η δομή που λειτουργούσε στην Ελλάδα αποτελεί μέρος ενός εκτεταμένου ιρανικού δικτύου που διευθύνεται από το Ιράν και εκτείνεται σε πολλές χώρες. Η Μοσάντ, μαζί με τους εταίρους της στην κοινότητα, εργάζεται ακατάπαυστα για να αποτρέψει τις ιρανικές απόπειρες επιθέσεων σε όλο τον κόσμο» σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.

Το «ευχαριστώ» του Ισραηλινού ΥΠΕΞ

Με μία ανάρτηση στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Έλι Κοέν, ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και την ΕΥΠ.

«Ευχαριστώ την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων.

»Η τρομοκρατία είναι ένας κοινός εχθρός και η καταπολέμησή της είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

»Η κυβέρνηση των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μια σταθερή και κοινή στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού καθεστώτος», σημειώνει ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λάρισα: Ένταση και χημικά στα αγροτικά μπλόκα...

Σε κλίμα έντασης στήνονται τα μπλόκα των αγροτών, επεισόδια...

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας -Προειδοποίηση για...

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με χειμωνιάτικο σκηνικό, καθώς μετά τη...

Λάρισα: Ένταση και χημικά στα αγροτικά μπλόκα...

Σε κλίμα έντασης στήνονται τα μπλόκα των αγροτών, επεισόδια...

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας -Προειδοποίηση για...

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με χειμωνιάτικο σκηνικό, καθώς μετά τη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λάρισα: Ένταση και χημικά στα αγροτικά μπλόκα – Σήκωσαν στα χέρια οχήματα της Αστυνομίας

Σε κλίμα έντασης στήνονται τα μπλόκα των αγροτών, επεισόδια...

Ηράκλειο και Χανιά κέρδισαν το τουριστικό στοίχημα του Οκτωβρίου

Στην Κρήτη, με 5,6 εκατ. επιβάτες και άνοδο 5,2%...

Σε εφαρμογή από αύριο 1η Δεκεμβρίου η υποχρέωση αποδοχής πληρωμών μέσω IRIS στις συναλλαγές με ιδιώτες

Η μη συμμόρφωση επιχειρήσεων με την υποχρέωση αποδοχής πληρωμών...