Ιταλία: Πέρασε τον πατέρα του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε

Ιταλία: Πέρασε τον πατέρα του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην Ιταλία, με ένα κυνηγό να πυροβολεί και να σκοτώνει τον ίδιο του τον πατέρα καθώς τον πέρασε για… αγριογούρουνο.

Πατέρας και γιος είχαν πάει για κυνήγι σε περιοχή με πυκνή βλάστηση κοντά στην πόλη Σαλέρνο. Ο 55χρονος πατέρας κινούνταν ανάμεσα σε θάμνους, όντας καλυμμένος από φύλλα, στην προσπάθειά του να κυνηγήσει αγριογούρουνα δίχως αυτά να τον αντιληφθούν.

Ο 34χρονος γιος όμως, όταν είδε κίνηση στους θάμνους, μπερδεύτηκε και νόμισε ότι επρόκειτο για αγριογούρουνο με αποτέλεσμα να τον πυροβολίσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άτυχος 55χρονος υπέκυψε σχεδόν αμέσως στα τραύματά του, αφού αυτά βρίσκονταν βαθιά στην κοιλιακή χώρα. Ο 34χρονος αντιλήφθηκε αμέσως το μοιραίο σφάλμα του και ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο για να κρατήσει τον πατέρα του στη ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες κυνηγούσαν σε ένα εθνικό πάρκο, όπου το κυνήγι δεν επιτρέπεται. Η ιταλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 34χρονου όπως και στην κατάσχεση των όπλων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.