Ήττα της ΑΕΚ από Ζόρια

Ημερομηνία:

 Το όνειρο της πρόκρισης έσβησε απόψε για την ΑΕΚ που ηττήθηκε με 0-3 από την Ζόρια

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το ματς με διάταξη 3-5-2 και δίδυμο στην επίθεση τους Λιβάγια Τάνκοβιτς. Αυτή η τακτική έδειξε να δυσκολεύει τους Κιτρινόμαυρους στο κομμάτι της ανάπτυξης. Η Ένωση δεν έβγαζε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και παρότι κρατούσε τη μπάλα, αδυνατούσε να γίνει απειλητική. Ενώ δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί και τις αρκετές στημένες μπάλες.

Η ΑΕΚ είχε μια προβληματική εικόνα και αυτό έκανε τη Ζόρια να αποκτά αυτοπεποίθηση. Οι Ουκρανοί απείλησαν μάλιστα την εστία του Αθανασιάδη (που έκανε ντεπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ) στο 41’, με το σουτ του Τσιγκάνσικ στο 41’. Η Ένωση «απάντησε» με μια προσπάθεια του Μπακάκη δύο λεπτά μετά. Έτσι το ημίχρονο στο ΟΑΚΑ τελείωσε χωρίς σκορ, με την εικόνα της ΑΕΚ να είναι τουλάχιστον προβληματική.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Ουκρανούς να χάνουν μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν. Η μπάλα στρώθηκε στον Γιουρτσένκο στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά το σουτ του έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο 49’ τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για την ΑΕΚ, που έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σάκχοφ με δεύτερη κίτρινη!

 

Στο 52’ οι Κιτρινόμαυροι θα απειλήσουν με το δυνατό σουτ του Τάνκοβιτς που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σεφτσένκο. Δέκα λεπτά μετά θα έρθει όμως το γκολ για τη Ζόρια. Μετά από μια σέντρα που έγινε από αριστερά και λάθος έξοδο του Αθανασιάδη, ο Γκρόμοφ με κοντινό πλασέ θα κάνει το 0-1 για τους Ουκρανούς!

Ο Καρέρα θα περάσει στο ματς τους Γαλανόπουλο και Ανσαριφάρντ, σε μια προσπάθεια να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Στο 67’ οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν δοκάρι, σε μια περίεργη φάση, όπου ο Σβάρνας πήγε να κάνει από πλάγια γέμισμα χωρίς κοντρόλ, αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά!

Στο 75’ η Ζόρια θα βρει και δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» έτσι τη νίκη. Ο Καμπάεβ έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, κάνοντας το 0-2 για τους Ουκρανούς! Ενώ στο 86’ θα έρθει και το 0-3, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουρτσένκο, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γκολ: Γκρόμοφ 62’, Καμπάεφ 75’, Γιουρτσένκο 86’

Κίτρινες: Σάκχοφ (43’), Τάνκοβιτς (49’), Σιμόες (55’), Σβάρνα (70’) – Βερνιντούπ (49’)

Κόκκινες: Σάκχοφ

ΑΕΚ : Αθανασιάδης, Σβάρνας (83’ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μπακάκης (65’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Σιμόες (87’ Μαχαίρας), Ινσούα, Τάνκοβιτς (65’ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια

Ζόρια : Σεφτσένκο, Φαβόροφ, Βερνιντούπ, Χάνα, Σίγκανικς, Κοσερτζίν (82’ Λούνοφ), Ιβανισένια, Γιουρτσένκο (87΄Πέροβιτς), Καμπάλεφ, Γκρόμοφ (87’ Αλαχάρ), Γκλάντκι (63’ Ναζαρίνα)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία κορυφαίων ξένων...

Συνολικά, 110 αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στο Ηράκλειο, και...

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία κορυφαίων ξένων...

Συνολικά, 110 αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στο Ηράκλειο, και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σε λειτουργία νέος σταθμός μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων στο Ρέθυμνο

ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ένας σύγχρονος σταθμός μέτρησης...

Καιρός: Τελευταία μέρα… του χειμώνα η Κυριακή στην Κρήτη και μετά 30άρια

Παραμένει το χειμωνιάτικο σκηνικό με κρύο και βροχές, αλλά...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ. ευρώ για το νέο θέρετρο στη Κίσσαμο

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Η Ευρώπη το μεγαλύτερο θύμα της κλιματικής αλλαγής

Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος...