Και η Εκκλησία της Κρήτης ζητά το άνοιγμα των Εκκλησιών

Την επαναλειτουργία των Ιερών Ναών ζητά με επιστολή της η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης προς τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων

Και η Εκκλησία της Κρήτης ζητά το άνοιγμα των Εκκλησιών

Να ανοίξουν ξανά οι Εκκλησίες στην Κρήτη ζητά η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης με ομόφωνη απόφασή της από τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη και την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κεραμέως, τονίζοντας την ανάγκη της επαναλειτουργίας των Ιερών Ναών, ενώ καταθέτουν και συγκεκριμένες προτάσεις για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, με ομόφωνη Απόφασή Της, έστειλε Συνοδικό Γράμμα προς τον Εξοχ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό της Χώρας, με κοινοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με το θέμα της λειτουργίας των Ιερών Ναών εφεξής, τονίζοντας την ανάγκη της επαναλειτουργίας των Ιερών Ναών, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, τηρουμένων των απαραιτήτων μέτρων προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Εκ της Αρχιγραμματείας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου

της Εκκλησίας Κρήτης».

Τα σχόλια είναι κλειστά.