Kαι οι συλλήψεις για παράνομο τζόγο καλά κρατούν

Ημερομηνία:

Συνελήφθησαν, χθές (23.12.2019) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, οχτώ άτομα και συγκεκριμένα έξι ημεδαποί ηλικίας από 26 έως 57 ετών, και δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 33 ετών για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (23.12.2019) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη, είχε επιτρέψει σε επτά άτομα τη συμμετοχή στην παράνομη διενέργεια και διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου “POKER”, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,το χρηματικό ποσό των 2.355 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, μια πλήρη τράπουλα, 643 τραπουλόχαρτα διαφόρων χρωματισμών και μια μάρκα DEALER.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Δύο μήνες λειτουργίας για το Κέντρο...

Ένας νέος πυρήνας πολιτισμού, γνώσης και δημιουργίας στα Ανώγεια Δύο...

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για την 24χρονη...

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου...

Ρέθυμνο:Δύο μήνες λειτουργίας για το Κέντρο...

Ένας νέος πυρήνας πολιτισμού, γνώσης και δημιουργίας στα Ανώγεια Δύο...

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για την 24χρονη...

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νίκος Αντωνακάκης : Δικαίωμα στην ανάπτυξη, που φέρνουν τα μεγάλα έργα υποδομής, έχουν όλοι οι πολίτες.

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τη δημιουργία λειτουργικού κόμβου...

Ρέθυμνο:Δύο μήνες λειτουργίας για το Κέντρο Υφαντικής στα Ανώγεια

Ένας νέος πυρήνας πολιτισμού, γνώσης και δημιουργίας στα Ανώγεια Δύο...

Ηράκλειο: Φωτιά στο Μελιδοχώρι, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης – Ήχησε το 112

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν από το...