Kαι οι συλλήψεις για παράνομο τζόγο καλά κρατούν

Ημερομηνία:

Συνελήφθησαν, χθές (23.12.2019) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, οχτώ άτομα και συγκεκριμένα έξι ημεδαποί ηλικίας από 26 έως 57 ετών, και δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 33 ετών για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (23.12.2019) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη, είχε επιτρέψει σε επτά άτομα τη συμμετοχή στην παράνομη διενέργεια και διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου “POKER”, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,το χρηματικό ποσό των 2.355 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, μια πλήρη τράπουλα, 643 τραπουλόχαρτα διαφόρων χρωματισμών και μια μάρκα DEALER.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Ολιγοήμερη διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε...

Ρέθυμνο:Πρόγραμμα υποστήριξης ανέργων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης,...

Ένα κοινωνικό πρόγραμμα που θα ανακουφίσει οικογένειες συμπολιτών μας...

Δήμος Ρεθύμνης:Ολιγοήμερη διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε...

Ρέθυμνο:Πρόγραμμα υποστήριξης ανέργων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης,...

Ένα κοινωνικό πρόγραμμα που θα ανακουφίσει οικογένειες συμπολιτών μας...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Το εκθεσιακό κέντρο της Αγυιάς παραχωρείται στο Υπουργείο Μετανάστευσης για φιλοξενία μεταναστών!

Αλλαγή χρήσης φαίνεται πως δρομολογείται για το Εκθεσιακό Κέντρο...

Πλοκάμια σε όλη την Ευρώπη είχε το κύκλωμα με τα κρυπτονομισματα

Τι αναφέρει το πολυσέλιδο διαβιβαστικό της Αστυνομίας. Ήταν Δεκέμβριος του...

Ο πόλεμος μπορεί να φέρει περισσότερους τουρίστες στην Ελλάδα

Οι ταξιδιώτες θεωρούν ασφαλή τη χώρα μας και αυτό...

Νέο καινοτόμο πνευμονιοκοκκικό συζευγμένο εμβόλιο για ενήλικες διαθέσιμο στην Ελλάδα

Για την προστασία του ενήλικου πληθυσμού άνω των 65...