Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πέντε παιδιά ανάμεσα στους ανθρώπους που απεγκλώβισαν στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού εννέα ανθρώπων από το χιόνι, μεταξύ τους πεντε παιδιά, έγινε στο Ηράκλειο.
Επιχείρηση απεγκλωβισμού εννέα ατόμων που με δύο οχήματα επιχειρούσαν να μετακινηθούν από κατάλυμα όπου διέμεναν στο Λιβάδι του Δήμου Μαλεβιζίου πάνω από το χωριό Κρουσώνας, έστησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την συμμετοχή δύναμης της ΕΜΑΚ με 7 άνδρες και ένα ερπυστριοφόρο όχημα.

Δύο ώρες
Η επιχείρηση διήρκησε δύο περίπου ώρες και οι τέσσερις ενήλικες μαζί με τα πέντε ανήλικα παιδιά, επετεύχθη να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο στον Κρουσώνα. Τα εννέα άτομα που διέμεναν στο κατάλυμα σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία θέλησαν να μετακινηθούν και να προλάβουν την επιδείνωση του καιρού, καθώς ένα από τα παιδιά ένιωσε αδιαθεσία.

Το πυκνό χιόνι που είχε στρωθεί στην περιοχή, ακινητοποίησε τα οχήματα των οποίων οι επιβάτες βλέποντας ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν, κάλεσαν σε βοήθεια. Πάντως την ίδια ώρα ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, κάλεσε για μία ακόμη φορά τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα τις ώρες που τα καιρικά φαινόμενα θα βρίσκονται σε επιδείνωση.

Πηγή: ΑΠΕ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα,...

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι μια δύναμη που αλλάζει τον...

Ηράκλειο:Η κωμόπολη του Αγίου Μύρωνα πανηγυρίζει!

Σήμερα, παραμονή Παρασκευή 7 & αύριο Σάββατο 8 Αυγούστου,...

Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα,...

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι μια δύναμη που αλλάζει τον...

Ηράκλειο:Η κωμόπολη του Αγίου Μύρωνα πανηγυρίζει!

Σήμερα, παραμονή Παρασκευή 7 & αύριο Σάββατο 8 Αυγούστου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Σύλληψη δύο ατόμων για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική κυκλοφορία και άγρα πελατών

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική κυκλοφορία...

Ρέθυμνο: Μήνυμα αισιοδοξίας από τον τουρισμό μετά τις πυρκαγιές στο νότο

Το καλύτερο πρόσωπο της κρητικής φιλοξενίας συνεχίζουν να προσφέρουν...