Κάλεσμα του Δήμου Χανίων σε επαγγελματίες-φορείς για τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού και Εμπειριών “260Kmemories Festival”

Ημερομηνία:

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Χανίων συνεχίζει και το 2024 τις ενέργειες που αφορούν στην ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με σκοπό την παροχή μοναδικών εμπειριών στους κατοίκους και τους επισκέπτες των Χανίων.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή διεξαγωγή, διοργανώνει φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού & Εμπειριών “260Kmemories Festival”, το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2024, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Στόχος είναι η ανάδειξη της δυναμικής των ενεργειών που γίνονται από φορείς και ιδιώτες στην Κρήτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και οι οποίες παρέχουν στον επισκέπτη αλλά και στον ντόπιο πληθώρα εμπειριών και εναλλακτικών δράσεων.

Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν Επαγγελματίες, Φορείς και Συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στον Εναλλακτικό Τουρισμό-Τουρισμό Εμπειριών. Θα προβάλλουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ενώ παράλληλα θα μπορούν να προσφέρουν στο κοινό δράσεις πάνω στο αντικείμενό τους. Επιπρόσθετα θα υπάρχει η δυνατότητα δικτύωσης των εκθετών μεταξύ τους, προκειμένου να μπορέσουν να προκύψουν συνδυασμένες υπηρεσίες και προϊόντα Εναλλακτικού Τουρισμού.

Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες, φορείς και συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού και Τουρισμού Εμπειριών, να δηλώσουν συμμετοχή ως εκθέτες στο Φεστιβάλ, μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024.
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής υπερκαλύψουν τις διατιθέμενες θέσεις εκθετών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής & περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο t-tourismos@chania.gr ή τηλεφωνικά στο 28213-41626.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Είχε στην κατοχή του πάνω...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών στα...

Με μια ξεχωριστή συνάντηση με τον Αλέξανδρο...

Με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον εικαστικό, Αλέξανδρο...

Χανιά : Είχε στην κατοχή του πάνω...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών στα...

Με μια ξεχωριστή συνάντηση με τον Αλέξανδρο...

Με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον εικαστικό, Αλέξανδρο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Έρχονται νωρίτερα τα χρήματα – Δείτε πότε πληρώνεστε

Από το απόγευμα της Τρίτης 24 Νοεμβρίου αναμένεται να...

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Εντοπίστηκε βαλίτσα με σορό άνδρα

Μακάβριο εύρημα στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Αθήνα Μέχρι στιγμής παραμένει...

Παιδικός κουμπαράς: Κρατική ενίσχυση έως 1.200 ευρώ ετησίως – Δείτε πώς θα εφαρμοστεί

Ατομικός Επενδυτικός Λογαριασμός Ανηλίκων με κρατική συμμετοχή ίση με...

Ελ Νίνιο: Πώς θα επηρεάσει τον φετινό ελληνικό χειμώνα – Κλιματικές διαφορές στο Ιόνιο

Ελ Νίνιο και οι κλιματικές επιπτώσεις του στην Ελλάδα,...