Κάλεσμα του Δήμου Χανίων σε επαγγελματίες-φορείς για τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού και Εμπειριών “260Kmemories Festival”

Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Χανίων συνεχίζει και το 2024 τις ενέργειες που αφορούν στην ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με σκοπό την παροχή μοναδικών εμπειριών στους κατοίκους και τους επισκέπτες των Χανίων.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή διεξαγωγή, διοργανώνει φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού & Εμπειριών “260Kmemories Festival”, το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2024, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Στόχος είναι η ανάδειξη της δυναμικής των ενεργειών που γίνονται από φορείς και ιδιώτες στην Κρήτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και οι οποίες παρέχουν στον επισκέπτη αλλά και στον ντόπιο πληθώρα εμπειριών και εναλλακτικών δράσεων.

Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν Επαγγελματίες, Φορείς και Συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στον Εναλλακτικό Τουρισμό-Τουρισμό Εμπειριών. Θα προβάλλουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ενώ παράλληλα θα μπορούν να προσφέρουν στο κοινό δράσεις πάνω στο αντικείμενό τους. Επιπρόσθετα θα υπάρχει η δυνατότητα δικτύωσης των εκθετών μεταξύ τους, προκειμένου να μπορέσουν να προκύψουν συνδυασμένες υπηρεσίες και προϊόντα Εναλλακτικού Τουρισμού.

Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες, φορείς και συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού και Τουρισμού Εμπειριών, να δηλώσουν συμμετοχή ως εκθέτες στο Φεστιβάλ, μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024.
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής υπερκαλύψουν τις διατιθέμενες θέσεις εκθετών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής & περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο t-tourismos@chania.gr ή τηλεφωνικά στο 28213-41626.

Τα σχόλια είναι κλειστά.