Καλλιάνος: Πιο επικίνδυνο το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται την Τετάρτη

Ημερομηνία:

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

Ο κ. Καλλιάνος, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», χαρακτήρισε πιο επικίνδυνο το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται αύριο, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα επικρατήσει πυκνή χιονόπτωση σε Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο, Ήπειρο, όπου μέσα στην ημέρα, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις.

«Έχει εγκλωβιστεί ψύχος στη χώρα και αυτό το φαινόμενο δυσκολεύει την κατάσταση τις επόμενες ημέρες.

Οι πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι δύσκολες πολύ. Θα έχουμε πυκνό χιόνι και μετά θα “γυρίσει” ο καιρός και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, αναφέρθηκε και στην κακοκαιρία «Τηλέμαχος» που πλήττει από το απόγευμα της Δευτέρας την Αττική.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα βόρεια μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο στα υπόλοιπα τμήματα της Αττικής, νότια και κεντρικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

«Το χιόνι θα λιώσει, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 4 με 5 βαθμούς. Παγωμένος καιρός χωρίς χιόνι», σημείωσε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ...

Τι ισχύει για τους εργαζόμενους. Σε πανελλαδική απεργία και στις...

Κασσελάκης: ΕΛΚ και ακροδεξιά απέρριψαν την πρότασή...

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «όσα εμπόδια και αν...

Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ...

Τι ισχύει για τους εργαζόμενους. Σε πανελλαδική απεργία και στις...

Κασσελάκης: ΕΛΚ και ακροδεξιά απέρριψαν την πρότασή...

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «όσα εμπόδια και αν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...