Η Καμίλα μετά τη διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο – «Τα πάει εξαιρετικά καλά»

Η Καμίλα έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση και μίλησε για τη μάχη του βασιλιά Καρόλου με τον καρκίνο.

Η βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.
Η Καμίλα διαβεβαίωσε μάλιστα το κοινό πως ο βασιλιάς Κάρολος τα πηγαίνει εξαιρετικά εξαιρετικά καλά υπό τις περιστάσεις.

Τα πάει εξαιρετικά καλά υπό αυτές τις περιστάσεις. Είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει το κοινό

Αποκάλυψε πως ο Κάρολος, ο οποίος υποβλήθηκε στην πρώτη του θεραπεία, ήταν πολύ συγκινημένος από όλα τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβε από όλο τον κόσμο.

Η 76χρονη Καμίλα, που άφησε τον Κάρολο στο Sandringham, έκανε τα σχόλια καθώς έφτασε στον καθεδρικό ναό του Salisbury για μια φιλανθρωπική μουσική βραδιά.

«Ελπίζω η Αυτού Μεγαλειότητα να είναι καλά κυρία, είμαστε όλοι πραγματικά λυπημένοι που ακούμε τα νέα» σημείωσε ο νοσηλευτής Ben Abbott.

«Τα πάει εξαιρετικά καλά υπό αυτές τις περιστάσεις. Είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει το κοινό από όλα τα μέρη του κόσμου. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο» αποκρίθηκε η Καμίλα.

Η βασίλισσα είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να παρευρεθεί στη μουσική βραδιά για να γιορτάσει το έργο τριών φιλανθρωπικών οργανώσεων και ταξίδεψε πέντε ώρες για να είναι εκεί.

Γιατί δεν ακύρωσε την εμφάνιση η Καμίλα

Η Καμίλα δεν έχει εγκαταλείψει το πλευρό του συζύγου της από όταν έγινε γνωστή η διάγνωσή του με καρκίνο. Ήταν μαζί του στο Norfolk όλη την εβδομάδα καθώς ο βασιλιάς Κάρολος αναρρώνει.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αλλά η Αυτού Μεγαλειότητα ήταν αποφασισμένη να μην απογοητεύσει τους ανθρώπους. Γνωρίζει προσωπικά τους διοργανωτές και οι τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις είναι τρεις στις οποίες συμμετέχει πολύ.

Επιπλέον ανησυχούσε πως αν ακυρωνόταν την τελευταία στιγμή, θα προκαλούσε κάθε είδους ανησυχία για την Αυτού Μεγαλειότητα, που στην πραγματικότητα τα πάει καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή που επικαλείται η MailOnline.

Η Καμίλα έμεινε για όλη τη δίωρη εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε μουσική από τον βραβευμένο πιανίστα Rupert Egerton-Smith, και έμεινε στο Ray Mill. Θα επιστρέψει με το αυτοκίνητο στο Sandringham για να ενωθεί με τον σύζυγό της βασιλιά Κάρολο την Παρασκευή.

Βασιλιάς Κάρολος: Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία του

Τα σχόλια είναι κλειστά.