Κασσελάκης από Γαύδο: Ο Μητσοτάκης αποκάλεσε «εισαγόμενους» τους απόδημους Έλληνες

Ημερομηνία:

«Από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, από τη Γαύδο, στέλνω τους χαιρετισμούς των ακριτών μας που φυλάττουν Θερμοπύλες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης
Μήνυμα στους απόδημους Έλληνες έστειλε από τη Γαύδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, από τη Γαύδο, στέλνω τους χαιρετισμούς των ακριτών μας που φυλάττουν Θερμοπύλες».

«Εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο του 15ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. «Χθες ο πρωθυπουργός με αποκάλεσε «εισαγόμενο». Δεν βλέπω τον χαρακτηρισμό ως προσωπική μομφή, αλλά ως μομφή απέναντι σε όλους τους ομογενείς που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Και απέναντι σε όλα τα παιδιά που έφυγαν με τη χρεοκοπία της χώρας από το κόμμα του και που τους ζητάει να επιστρέψουν. Για να τους πει μετά εισαγόμενους επιχειρηματίες, εισαγόμενους επιστήμονες, εισαγόμενους ανθρώπους».

Ακολούθως τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «στις 9 Ιουνίου ζητάει και τη δική τους ψήφο. Θέλει την ψήφο «εισαγόμενων ψηφοφόρων», κατά τη λογική του. Ο ίδιος, είναι ο πολιτικός που μίλησε για εισαγόμενη ακρίβεια, προτού οι πολίτες καταλάβουν τελικά ότι η ακρίβεια είναι δικό του προϊόν».

Πρόσθεσε δηκτικά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικός των εξαγωγών. «Εξάγει ακρίβεια. Εξάγει καταπάτηση του Κράτους Δικαίου. Εξάγει συγκάλυψη. Εξάγει υποκλοπές. Εξάγει ανασφάλεια».

Καταληκτικά τόνισε πως «εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων. Στην Ευρώπη δεν τον αγοράζουν».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τουρισμός για όλους 2026-2027: Πότε ανοίγει η...

Με διευρυμένα εισοδηματικά όρια, αυξημένη επιδότηση και ειδικές πρόνοιες...

Ξενοδόχοι και παραγωγοί του Οροπεδίου Λασιθίου μαζί:Περισσότερα...

Πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου για τη διασύνδεση του...

Τουρισμός για όλους 2026-2027: Πότε ανοίγει η...

Με διευρυμένα εισοδηματικά όρια, αυξημένη επιδότηση και ειδικές πρόνοιες...

Ξενοδόχοι και παραγωγοί του Οροπεδίου Λασιθίου μαζί:Περισσότερα...

Πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου για τη διασύνδεση του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κροατία: Ο χρυσός θησαυρός ναυάγιο που «διηγείται» άγνωστες πτυχές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας

Γιατί είναι από σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα της εποχής του. Αρχαιολογική...

Συντάξεις: Τα σενάρια για ενίσχυση εισοδήματος, επίδομα 400 ευρώ και ελαφρύνσεις στις κρατήσεις

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται πακέτο παρεμβάσεων για τους συνταξιούχους ενόψει...

Ο αδένας μυστήριο και τι αποκαλύπτει – Το μυστικό της μακροζωίας

Για δεκαετίες ο θύμος αδένας αντιμετωπιζόταν ως ένα όργανο...