Κέρκυρα: Σοκ από το άγριο έγκλημα – Γιατί ο 60χρονος σκότωσε τους δύο Γάλλους γείτονές του και αυτοκτόνησε

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά το αιματηρό περιστατικό που συνέβη το πρωί της Κυριακής μετά τις 11.30, όταν άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο Γάλλους και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο δράστης, περί τις 11:30, άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα κατά των θυμάτων, έξω από το σπίτι τους στην περιοχή της Δασιάς.

Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή από το σημείο και μετέβη στο σπίτι του, όπου φαίνεται ότι χρησιμοποίησε την καραμπίνα για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο δράστης πυροβόλησε κατά των θυμάτων έξω από σπίτι σε παράδρομο της Δασιάς. Κάτοικος της περιοχής, που έκοβε χόρτα, άκουσε τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.

Οικονομικές – κτηματικές διαφορές
Ο 60χρονης δράστης -ελληνικής καταγωγής- και τα θύματα φέρεται να είχαν οικονομικές ή κτηματικές διαφορές, ενώ ήταν γείτονες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, έμεναν στο ίδιο διώροφο κτίριο, ο δράστης στο ισόγειο και το ζευγάρι στον πρώτο όροφο.

Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να νοίκιαζε το σπίτι όπου κατοικούσε από τη γυναίκα που σκότωσε.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι από τη Γαλλία διέμενε στο ελληνικό νησί εδώ και αρκετά χρόνια.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν έξι κάλυκες από καραμπίνα.

Πηγή: startmediacorfu.gr

Ταμπουρώθηκε σπίτι του
Το περιστατικό συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής, κινητοποιώντας μεγάλη δύναμη της αστυνομίας.

Αρχικά, οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον άνδρα που είχε διαφύγει από το σημείο του φονικού και στη συνέχεια αναγκάστηκαν να μπουν στο σπίτι, καθώς ο ύποπτος δεν απαντούσε στα καλέσματά τους.

Εκεί διαπίστωσαν πως ο 60χρονος είχε βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο που σκότωσε το ζευγάρι των Γάλλων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.