Κέρκυρα : Τα σπαραχτικά λόγια της μάνας της 8χρονης που σκοτώθηκε από δύο αυτοκίνητα

Ημερομηνία:

Συγκλόνισε το Πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος της 8χρονης Αννας – Μαρίας στην Κέρκυρα σε τραγικό τροχαίο που έγινε μπροστά στα μάτια τη ανήμπορης μητέρας της. Η μικρή μαθήτρια πήγαινε το πρωί στο σχολείο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της αλλά έχασε τη ζωή της σε δρόμο καρμανιόλα. Παρασύρθηκε από δύο διερχόμενα αυτοκίνητα χωρίς η μητέρα της μπορεί να κάνει κάτι.

Μιλώντας με σπαρακτικά λόγια στο Star η μητέρα που κρατά φωτογραφία της κόρης της λέει: «Το παιδί μου το πέταξε πάνω ψηλά, αυτός πρέπει να έτρεχε πολύ. Εγώ ήμουν στη διάβαση και κρατούσα το παιδί μου από το χέρι. Το αυτοκίνητο πέρασε από πίσω μου, ένιωσα ένα βουητό κι έναν αέρα. Με έριξε και μένα κάτω και μου πήρε το παιδί μου. Το παιδί μου σκαρφάλωσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο» είπε η τραγική μάνα.

Όπως μετέδωσε το STAR που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, η μαθήτρια της Β’ δημοτικού θυσιάστηκε για λίγες χιλιάδες ευρώ. Ο δρόμος – καρμανιόλα δεν έχει εμφανή διαγράμμιση, φωτισμό, ούτε πεζοδρόμιο. Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν και λίγο μετά αφέθηκαν ελεύθεροι. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 5 Φεβρουαρίου.

Ο πατέρας συγκλονισμένος μεταφέρει τα πρώτα λόγια της γυναίκας του, περιγράφει πώς χάθηκε το 8χρονο κοριτσάκι τους. Η ώρα ήταν 7.30 το πρωί, η μικρή περίμενε, όπως κάθε πρωί το λεωφορείο, στη στάση Βρυώνη, λίγο έξω από την Κέρκυρα, για να πάει στο σχολείο της.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την μαθήτρια της δευτέρας Δημοτικού. Διέσχιζε τον δρόμο μαζί με τη μητέρα της… κατευθύνονταν προς τη στάση…μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα. Σοκαρισμένοι και οι συμμαθητές της που περίμεναν στη στάση.

Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, χωρίς σφυγμό. Επί 50 λεπτά οι γιατροί έκαναν ανάνηψη αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν.

Παιδί βιοπαλαιστών, ο πατέρας της ξυλουργός. Το 3ο παιδί της οικογένειας. Μένουν λίγα μέτρα από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος.

Στο σχολείο της μικρής Άννας- Μαρίας μετέβησαν αμέσως ειδικοί ψυχολόγοι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στροφή των Ελλήνων στο οργανωμένο ταξίδι και...

Ξεχωρίζει το ενδιαφέρον για τις χώρες της Αδριατικής, όπως...

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι...

Από την Τετάρτη 26 Αυγούστου ξεκινούν οι πληρωμές για...

Στροφή των Ελλήνων στο οργανωμένο ταξίδι και...

Ξεχωρίζει το ενδιαφέρον για τις χώρες της Αδριατικής, όπως...

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι...

Από την Τετάρτη 26 Αυγούστου ξεκινούν οι πληρωμές για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κλείνει ο ΒΟΑΚ στη γέφυρα Ξηροποτάμου για δύο ημέρες – Οι ώρες και οι παρακάμψεις

Σε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ, στο ύψος...

Στροφή των Ελλήνων στο οργανωμένο ταξίδι και στο εξωτερικό

Ξεχωρίζει το ενδιαφέρον για τις χώρες της Αδριατικής, όπως...

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Από την Τετάρτη 26 Αυγούστου ξεκινούν οι πληρωμές για...