Κέρκυρα : Τα σπαραχτικά λόγια της μάνας της 8χρονης που σκοτώθηκε από δύο αυτοκίνητα

Ημερομηνία:

Συγκλόνισε το Πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος της 8χρονης Αννας – Μαρίας στην Κέρκυρα σε τραγικό τροχαίο που έγινε μπροστά στα μάτια τη ανήμπορης μητέρας της. Η μικρή μαθήτρια πήγαινε το πρωί στο σχολείο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της αλλά έχασε τη ζωή της σε δρόμο καρμανιόλα. Παρασύρθηκε από δύο διερχόμενα αυτοκίνητα χωρίς η μητέρα της μπορεί να κάνει κάτι.

Μιλώντας με σπαρακτικά λόγια στο Star η μητέρα που κρατά φωτογραφία της κόρης της λέει: «Το παιδί μου το πέταξε πάνω ψηλά, αυτός πρέπει να έτρεχε πολύ. Εγώ ήμουν στη διάβαση και κρατούσα το παιδί μου από το χέρι. Το αυτοκίνητο πέρασε από πίσω μου, ένιωσα ένα βουητό κι έναν αέρα. Με έριξε και μένα κάτω και μου πήρε το παιδί μου. Το παιδί μου σκαρφάλωσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο» είπε η τραγική μάνα.

Όπως μετέδωσε το STAR που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, η μαθήτρια της Β’ δημοτικού θυσιάστηκε για λίγες χιλιάδες ευρώ. Ο δρόμος – καρμανιόλα δεν έχει εμφανή διαγράμμιση, φωτισμό, ούτε πεζοδρόμιο. Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν και λίγο μετά αφέθηκαν ελεύθεροι. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 5 Φεβρουαρίου.

Ο πατέρας συγκλονισμένος μεταφέρει τα πρώτα λόγια της γυναίκας του, περιγράφει πώς χάθηκε το 8χρονο κοριτσάκι τους. Η ώρα ήταν 7.30 το πρωί, η μικρή περίμενε, όπως κάθε πρωί το λεωφορείο, στη στάση Βρυώνη, λίγο έξω από την Κέρκυρα, για να πάει στο σχολείο της.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την μαθήτρια της δευτέρας Δημοτικού. Διέσχιζε τον δρόμο μαζί με τη μητέρα της… κατευθύνονταν προς τη στάση…μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα. Σοκαρισμένοι και οι συμμαθητές της που περίμεναν στη στάση.

Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, χωρίς σφυγμό. Επί 50 λεπτά οι γιατροί έκαναν ανάνηψη αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν.

Παιδί βιοπαλαιστών, ο πατέρας της ξυλουργός. Το 3ο παιδί της οικογένειας. Μένουν λίγα μέτρα από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος.

Στο σχολείο της μικρής Άννας- Μαρίας μετέβησαν αμέσως ειδικοί ψυχολόγοι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια: Σε εξέλιξη...

Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Δράσης...

Έκθεση «φωτιά» για την τεχνητή νοημοσύνη: Οι...

Η τεχνολογία που αναπτύσσει ενδέχεται να προκαλέσει συνέπειες τις...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια: Σε εξέλιξη...

Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Δράσης...

Έκθεση «φωτιά» για την τεχνητή νοημοσύνη: Οι...

Η τεχνολογία που αναπτύσσει ενδέχεται να προκαλέσει συνέπειες τις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Με υπερηφάνεια και συγκίνηση ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Παλαιόχωρα, έδρα του Δήμου Καντάνου-Σελίνου

Με εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα, έδρα...

Ρέθυμνο:Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών επιθεώρησε τις ζημιές από την κακοκαιρία στον Μυλοπόταμο

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών στο Δήμο Μυλοποτάμου - Επίσπευση...

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος των Διαλέξεων Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο

Διαλέξεις Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο · ...

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Η αναφορά στο τουρκολιβυκό μνημόνιο, τα μηνύματα σε Αγκυρα – Τρίπολη

Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε χάρτη επί του οποίου αποτυπώνονται τόσο...