Κέρκυρα : Τα σπαραχτικά λόγια της μάνας της 8χρονης που σκοτώθηκε από δύο αυτοκίνητα

Ημερομηνία:

Συγκλόνισε το Πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος της 8χρονης Αννας – Μαρίας στην Κέρκυρα σε τραγικό τροχαίο που έγινε μπροστά στα μάτια τη ανήμπορης μητέρας της. Η μικρή μαθήτρια πήγαινε το πρωί στο σχολείο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της αλλά έχασε τη ζωή της σε δρόμο καρμανιόλα. Παρασύρθηκε από δύο διερχόμενα αυτοκίνητα χωρίς η μητέρα της μπορεί να κάνει κάτι.

Μιλώντας με σπαρακτικά λόγια στο Star η μητέρα που κρατά φωτογραφία της κόρης της λέει: «Το παιδί μου το πέταξε πάνω ψηλά, αυτός πρέπει να έτρεχε πολύ. Εγώ ήμουν στη διάβαση και κρατούσα το παιδί μου από το χέρι. Το αυτοκίνητο πέρασε από πίσω μου, ένιωσα ένα βουητό κι έναν αέρα. Με έριξε και μένα κάτω και μου πήρε το παιδί μου. Το παιδί μου σκαρφάλωσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο» είπε η τραγική μάνα.

Όπως μετέδωσε το STAR που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, η μαθήτρια της Β’ δημοτικού θυσιάστηκε για λίγες χιλιάδες ευρώ. Ο δρόμος – καρμανιόλα δεν έχει εμφανή διαγράμμιση, φωτισμό, ούτε πεζοδρόμιο. Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν και λίγο μετά αφέθηκαν ελεύθεροι. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 5 Φεβρουαρίου.

Ο πατέρας συγκλονισμένος μεταφέρει τα πρώτα λόγια της γυναίκας του, περιγράφει πώς χάθηκε το 8χρονο κοριτσάκι τους. Η ώρα ήταν 7.30 το πρωί, η μικρή περίμενε, όπως κάθε πρωί το λεωφορείο, στη στάση Βρυώνη, λίγο έξω από την Κέρκυρα, για να πάει στο σχολείο της.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την μαθήτρια της δευτέρας Δημοτικού. Διέσχιζε τον δρόμο μαζί με τη μητέρα της… κατευθύνονταν προς τη στάση…μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα. Σοκαρισμένοι και οι συμμαθητές της που περίμεναν στη στάση.

Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, χωρίς σφυγμό. Επί 50 λεπτά οι γιατροί έκαναν ανάνηψη αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν.

Παιδί βιοπαλαιστών, ο πατέρας της ξυλουργός. Το 3ο παιδί της οικογένειας. Μένουν λίγα μέτρα από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος.

Στο σχολείο της μικρής Άννας- Μαρίας μετέβησαν αμέσως ειδικοί ψυχολόγοι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρητική Εστία προσφέρει στέγη σε φοιτητές...

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό-Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» για...

ΥΠΑΑΤ: Επιστρέφουν στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι...

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στην αποκατάσταση...

Η Κρητική Εστία προσφέρει στέγη σε φοιτητές...

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό-Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» για...

ΥΠΑΑΤ: Επιστρέφουν στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι...

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στην αποκατάσταση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 28 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 28 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Ικανοποιητική η τουριστική κίνηση, χαμηλές «πτήσεις» για εμπόριο και εστίαση

Οι επισκέπτες αυξάνονται, οι επιχειρήσεις όμως βλέπουν τους τζίρους...

Η Κρητική Εστία προσφέρει στέγη σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό-Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» για...

ΥΠΑΑΤ: Επιστρέφουν στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας – Υπεγράφη η νέα εγκύκλιος

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στην αποκατάσταση...