Κηφισιά – ΟΦΗ 1-0: Εκτός Κυπέλλου οι Κρητικοί

Ημερομηνία:

Σούπερ έκπληξη στο Κύπελλο καθώς η Κηφισιά επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ και πήρε την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.
Έκπληξη μεγατόνων στο Κύπελλο Ελλάδος! Η Κηφισιά της Super League 2 επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στην Καισαριανή και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, το συγκρότημα των βορείων προαστίων της Αθήνας ήταν καλύτερο στο β΄ μέρος, σκόραρε στο 64′ με κοντινή προβολή του Κουιρουκίδη, μετά από γύρισμα του Νοικοκυράκη, και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες να βρει και δεύτερο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Νιόπλιας είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν τραυματίες: τον Γιαννούλη, τον Μεγιάδο και τον Ντιουσέ. Ο τελευταίος, μάλιστα, δεν αντικαταστάθηκε, αφού ο ΟΦΗ δεν είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή (είχε χρησιμοποιήσει και τα τρία «παράθυρα» που του δίνει ο κανονισμός), με συνέπεια η κρητική ομάδα να τελειώσει το ματς με δέκα παίκτες.

Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Πέιος, Να, Πρίτσας, Τετέι, Κουιρουκίδης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Θοράρινσον (65΄ Τζου), Γιαννούλης (33΄ Διαμαντής), Βούρος, Πασαλίδης (65΄ Μπαλογιάννης), Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο (58΄ Περέα), Γκερέρο, Τοράλ, Ντουρμισάι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κρήτη το «Όσκαρ» των Ιταλών δημοσιογράφων:...

Καλύτερος Οινογαστρονομικός Προορισμός η Κρήτη Επέστρεψε με βραβεία από την...

Στο Ρέθυμνο για τον Εορτασμό της Εθνικής...

Χρόνια Πολλά, Ελλάδα! Στο Ρέθυμνο, στον τόπο που γεννήθηκα και...

Στην Κρήτη το «Όσκαρ» των Ιταλών δημοσιογράφων:...

Καλύτερος Οινογαστρονομικός Προορισμός η Κρήτη Επέστρεψε με βραβεία από την...

Στο Ρέθυμνο για τον Εορτασμό της Εθνικής...

Χρόνια Πολλά, Ελλάδα! Στο Ρέθυμνο, στον τόπο που γεννήθηκα και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...

Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από την 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο...