ΚΚΕ:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τη σύλληψη του Γραμματέα της ΤΕ Καβάλας

Ημερομηνία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΤΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η χθεσινοβραδινή σύλληψη του Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ, Κώστα Κουκούλα, με τις γελοίες αιτιολογίες της διατάραξης της κοινής ησυχίας και της απείθειας, λόγω των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, είναι ενέργεια άθλια, προκλητική και παράνομη.
Μάλιστα όλα αυτά συνέβησαν παρά το γεγονός ότι οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Πάρκο Φαλήρου Καβάλας είχαν σχετική άδεια, διεξάγονται ανεμπόδιστα εδώ και χρόνια και επιπλέον πραγματοποιούνται σε ένα χώρο όπου υπάρχουν πλήθος καταστημάτων διασκέδασης με δυνατή μουσική.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη από τις 23:00 το Λιμενικό και η Ασφάλεια Καβάλας ζητούσαν τη διακοπή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. Στις 00:40 και παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είχε ήδη ολοκληρωθεί, το Λιμενικό συνέλαβε τον Γραμματέα της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ, κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Αδάμπα, όπως δηλώθηκε.
Είναι προφανές ότι η μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, τόσο στην Καβάλα όσο και σε όλη τη χώρα, ενοχλεί κάποιους. Όπως επίσης ενοχλεί η συμβολή και δράση ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στην Καβάλα.
Ματαιοπονούν όμως όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα βάλουν εμπόδια στη δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπερτυχερός κέρδισε ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ...

 Η αγορά κατοικίας αποτελεί για τους περισσότερους στόχο ζωής....

Πρωταθλήτρια στη μακροχρόνια ανεργία η Ελλάδα

Η μακροχρόνια ανεργία στην Ελλάδα είναι σταθερά η υψηλότερη...

Υπερτυχερός κέρδισε ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ...

 Η αγορά κατοικίας αποτελεί για τους περισσότερους στόχο ζωής....

Πρωταθλήτρια στη μακροχρόνια ανεργία η Ελλάδα

Η μακροχρόνια ανεργία στην Ελλάδα είναι σταθερά η υψηλότερη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θωρακίζεται από κεραυνούς και πυρκαγιές ο αρχαιολογικός χώρος της Φαιστού

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, εντάσσεται στο Περιφερειακό...

Καταβολή ενοικίων υποχρεωτικά μέσω τράπεζας εξετάζει η κυβέρνηση

Η αναφορά του Κυριάκου Πιερρακάκη στη φορολόγηση των εισοδημάτων...

Κοινωνικός Τουρισμός: Βγήκαν τα αποτελέσματα για συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ που αφορά σε...

Καταργείται ο ΟΠΕΚΕΠΕ – Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ

Νέα εποχή για το Σύστημα Αγροτικών Ενισχύσεων και Πληρωμών. Σε...