ΚΚΕ:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για την πολύνεκρη επίθεση του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία

Ημερομηνία:

Το ΚΚΕ καταδικάζει την σχεδιασμένη από καιρό τρομοκρατική επίθεση του κράτους του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία, με έναν πρωτοφανή δολοφονικό τρόπο, ανατινάζοντας τους βομβητές, κινητά και walkie talkie που κρατούσαν στα χέρια τους χιλιάδες άνθρωποι, οδηγώντας σε τουλάχιστον 12 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

Η συγκεκριμένη δολοφονική ενέργεια, ταυτόχρονα με την ένταση των στρατιωτικών επιθέσεων του Ισραήλ στον Λίβανο και τη Δυτική Όχθη, συνιστούν επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου και αποκαλύπτουν τα ψεύτικα προσχήματα που χρησιμοποιεί εδώ και τόσους μήνες το Ισραήλ για τη σφαγή στη Γάζα.

Είναι προκλητική η υποκρισία της ΕΕ, των ΗΠΑ, της ελληνικής κυβέρνησης, όλων όσοι στηρίζουν με κάθε τρόπο το Ισραήλ στα εγκλήματα που διαπράττει και ταυτόχρονα συνιστούν αυτοσυγκράτηση “από όλες τις πλευρές” για να αποφευχθεί δήθεν η γενίκευση του πολέμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντι-Navtex από την Τουρκία για το ηλεκτρικό...

Η Άγκυρα χαρακτηρίζει μη εξουσιοδοτημένο τον σταθμό Ηρακλείου και...

Great Sea Interconnector: Σε απόλυτη ετοιμότητα οι...

Τα τρία επίπεδα ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων για το...

Αντι-Navtex από την Τουρκία για το ηλεκτρικό...

Η Άγκυρα χαρακτηρίζει μη εξουσιοδοτημένο τον σταθμό Ηρακλείου και...

Great Sea Interconnector: Σε απόλυτη ετοιμότητα οι...

Τα τρία επίπεδα ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων για το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άτμισμα: Η μεγάλη παγίδα της «αθώας» νικοτίνης

Για πολλούς εφήβους, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πλέον μέρος...

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος αύριο Σάββατο 7 Νοεμβρίου – Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν αύριο, Σάββατο 7 Νοεμβρίου...