ΚΚΕ:Ανάρτηση γιγαντοπανό ενάντια στην παρουσία των Αμερικάνων στα Χανιά.

Ημερομηνία:

Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες των λαών!

Γιγαντοπανό της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ και των Τομεακών Οργανώσεων της ΚΝΕ αναρτήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του Κόμματος στο κέντρο της πόλης.
Και με αυτή τη συμβολική κίνηση οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Χανιά εκφράζουν την καταδίκη τους στην παρουσία του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου «Gerald R. Ford» στη Σούδα, κηρύσσοντάς τους φονιάδες των λαών ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ και απαιτώντας την απεμπλοκή της χώρας από τα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και το κλείσιμο της βάσης της Σούδας.
Παράλληλα καταδίκασαν τη στήριξη του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, που έχει εκφραστεί τόσο από την κυβέρνηση της ΝΔ όσο και από τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον λαό να δυναμώσει το πλατύ κύμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό με το σύνθημα: «Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!».
Η πολύμορφη δράση των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Χανιά απέναντι στην παρουσία των Αμερικάνων στην πόλη, συνεχίζεται τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, όπου καλούν σε πικετοφορία για την πλατιά ενημέρωση του χανιώτικου λαού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Τα Χανιά...

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη...

Ανοιχτό τη Δευτέρα το φαράγγι της Σαμαριάς...

Κανονικά ανοιχτό θα είναι αύριο, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026,...

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Τα Χανιά...

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη...

Ανοιχτό τη Δευτέρα το φαράγγι της Σαμαριάς...

Κανονικά ανοιχτό θα είναι αύριο, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέες διεκδικήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων από τον Δήμο Ρεθύμνης

Ο Δήμος Ρεθύμνης συνεχίζει με συνέπεια την προσπάθεια εξωστρέφειας,...

Μηχανογραφικό 2026: 2+1 συμβουλές πριν την ορθή συμπλήρωση

Ποιες οι δεξιότητες του μέλλοντος που επηρεάζουν την αγορά...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης συγχαίρει τον Γιώργο Κουμεντάκη για την επιτυχία της «Μήδειας» στην Επίδαυρο

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης,...