ΚΚΕ:Ανάρτηση γιγαντοπανό ενάντια στην παρουσία των Αμερικάνων στα Χανιά.

Ημερομηνία:

Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες των λαών!

Γιγαντοπανό της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ και των Τομεακών Οργανώσεων της ΚΝΕ αναρτήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του Κόμματος στο κέντρο της πόλης.
Και με αυτή τη συμβολική κίνηση οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Χανιά εκφράζουν την καταδίκη τους στην παρουσία του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου «Gerald R. Ford» στη Σούδα, κηρύσσοντάς τους φονιάδες των λαών ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ και απαιτώντας την απεμπλοκή της χώρας από τα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και το κλείσιμο της βάσης της Σούδας.
Παράλληλα καταδίκασαν τη στήριξη του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, που έχει εκφραστεί τόσο από την κυβέρνηση της ΝΔ όσο και από τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον λαό να δυναμώσει το πλατύ κύμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό με το σύνθημα: «Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!».
Η πολύμορφη δράση των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Χανιά απέναντι στην παρουσία των Αμερικάνων στην πόλη, συνεχίζεται τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, όπου καλούν σε πικετοφορία για την πλατιά ενημέρωση του χανιώτικου λαού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με τον Περιφερειακό...

Στο επίκεντρο οι σχολικές υποδομές και η ενίσχυση της...

«Ο Δήμαρχος Πλατανιά στο Olympia Forum VII-...

Στο Olympia Forum VII, που πραγματοποιήθηκε από τις 29...

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με τον Περιφερειακό...

Στο επίκεντρο οι σχολικές υποδομές και η ενίσχυση της...

«Ο Δήμαρχος Πλατανιά στο Olympia Forum VII-...

Στο Olympia Forum VII, που πραγματοποιήθηκε από τις 29...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σχέδια Βελτίωσης: Νέα ημερομηνία για τις αιτήσεις – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Η πρόσκληση αφορά παρεμβάσεις για ανταγωνιστικότητα, εξοικονόμηση ύδατος και...

Τουρισμός μέχρι τον Νοέμβριο – Πληρότητες έως 90% τον Οκτώβριο στην Κρήτη

Η φετινή τουριστική σεζόν αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και...

Καρδιά και νεφρά στο ίδιο «θεραπευτικό πλάνο»

Για πρώτη φορά, η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιολογίας (ESC), σε...