ΚΚΕ Χανίων: Παιδικά γέλια και φωνές σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Ημερομηνία:

Με παιδικές φωνές γέμισαν τα νέα γραφεία της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ στον Κουμπέ, την Κυριακή (19/12) στη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα για τους μικρούς μας φίλους.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Στ. Μαμάκας, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε την επιδίωξη του Κόμματος, τα νέα γραφεία να λειτουργήσουν ως κέντρο αγώνα αλλά και πολιτισμού στην πόλη μας, μέσω σειράς πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, κόντρα στην προβολή της υποκουλτούρας και τη στόχευση για παραπέρα εμπορευματοποίηση του πολιτισμού και των Τεχνών.

Τόνισε την ανάγκη, σε μια περίοδο όπου η βάρβαρη καθημερινότητα, στο έδαφος του καπιταλισμού, τσακίζει κάθε πτυχή της ζωής μας, η προσπάθεια αυτή να αγκαλιάσει ιδιαίτερα τη νέα γενιά και να δώσει χώρο στη δημιουργία, την ψυχαγωγία, τη διαμόρφωση αγωνιστικής στάσης ζωής, τη δημιουργική απασχόληση, μέσω μια πλούσιας μορφωτικής πολιτιστικής δραστηριότητας.

Στην εκδήλωση που ακολούθησε τα παιδιά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την αφήγηση λαϊκού παραμυθιού από τη Ρούλα Τατσοπούλου, ντυμένη με όμορφες μουσικές. Έφτιαξαν στολίδια για το δέντρο και καρτούλες, έπαιξαν μουσικοκινητικά παιχνίδια, ενώ από την παρέα δεν έλειψε ο αγαπημένος φίλος των παιδιών, ο Αϊ Βασίλης, που μοίρασε μικρές εκπλήξεις.

Όπως είναι αυτονόητο τηρήθηκαν όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τον...

Με θλίψη αποχαιρετούμε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που άφησαν το...

«Ο Δήμος Πλατανιά για τις πραγματικές Συνθήκες...

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Αντιπεριφέρειας Κρήτης και...

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τον...

Με θλίψη αποχαιρετούμε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που άφησαν το...

«Ο Δήμος Πλατανιά για τις πραγματικές Συνθήκες...

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Αντιπεριφέρειας Κρήτης και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι επιδοτήσεις στο Μυλοπόταμο στο μικροσκόπιο της Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών

Το "καυτό" θέμα των επιδοτήσεων με φόντο το σκάνδαλο...

Απογειώνεται το «Ν. Καζαντζάκης»: Άνοδος 5% στην επιβατική κίνηση το επτάμηνο

Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου διακινήθηκαν πάνω από 66.000...

myAGRO: Νέα πλατφόρμα, νέοι κανόνες για τις αγροτικές ενισχύσεις

Διασταύρωση στοιχείων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των...