ΚΚΕ:Πικετοφορία της ΚΟ Ηρακλείου και των ΤΟ Ηρακλείου της ΚΝΕ ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Δυναμική και με παλμό ήταν η χθεσινή πικετοφορία ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ και τις επικίνδυνες για τους λαούς αποφάσεις τηςΤομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ και των Τομεακών Οργανώσεων της ΚΝΕ. Η πικετοφορία ξεκίνησε από την Πλατεία Ελευθερίας και κατευθύνθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με πλατιά ενημέρωση στους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης από νωρίς το απόγευμα.

Συνθήματα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, το ΝΑΤΟ, την ελληνική εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία κυριάρχησαν στην κινητοποίηση, διατρανώνοντας την πλήρη αντίθεση του λαού στις επικίνδυνες αποφάσεις της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

Η Ελληνική Κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του ευρωατλαντισμού έχουν τεράστιες ευθύνες που εδώ και χρόνια προσδένουν τη χώρα μας όλο και πιο στενά στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, μετατρέποντάς την σε πολεμικό ορμητήριο και ταυτόχρονα τον λαό μας σε στόχο αντιποίνων. Καταδικάζουμε τις επιθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία και την κυβερνητική απόφαση να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Ομάδα Μάχης του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία.

Πρέπει τώρα να καταδικαστεί η αντιλαϊκή πολιτική και η πολιτικής εμπλοκής της Κυβέρνησης, να δυναμώσει αποφασιστικά η πάλη ενάντια στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, για να κλείσουν και να φύγουν όλες οι ξένες βάσεις, η Βάση της Σούδας. Να μη σταλεί κανένας φαντάρος, υπαξιωματικός, αξιωματικός και πολεμικό υλικό σε αποστολές εκτός συνόρων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.