ΚΚΕ:Πολιτική δραστηριότητα με αφορμή το κάλεσμα της ΚΕ για τις ευρωεκλογές

Πολιτική δραστηριότητα με αφορμή το κάλεσμα της ΚΕ για τις ευρωεκλογές και το Συλλαλητήριο της Τομεακής Επιτροπής τη Δευτέρα 11 Μάρτη, 7μμ, στην Πλ. Ελευθερίας με σύνθημα «Καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων! Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους πολέμους των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Η ελπίδα στην πάλη του λαού!».

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηρακλείου προγραμματίζουν πλατύ πολιτικό άνοιγμα με εξορμήσεις και περιοδείες με αφορμή το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές που θα βρίσκεται στον Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου.

Ταυτόχρονα καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ τη Δευτέρα 11 Μάρτη, στις 7.00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας, με σύνθημα «Καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων! Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους πολέμους των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Η ελπίδα στην πάλη του λαού!». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Βρύσαλης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.
Πιο συγκεκριμένα :

Την Παρασκευή 8/3 :
Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών διοργανώνει στις 6:30μμ περιοδείες σε Super Markets της Αλικαρνασσού με επικεφαλής τον Αντρέα Σπυριδάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου.

Η Κομματική Οργάνωση Βιομηχανίας διοργανώνει περιοδείες στα εργοστάσια του Καράτζη, των Πλαστικών Κρήτης και της Ανακύκλωσης με επικεφαλής την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου.
Η Κομματική Οργάνωση Εμπορίου – Υπηρεσιών διοργανώνει περιοδεία στις 11:00 στο εμπορικό κατάστημα Hondos με επικεφαλής τη Δέσποινα Δοργιάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου.

Το Σάββατο 9/3 :
Η Κομματική Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών και Νέων Τεχνολογιών διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας του κέντρου με επικεφαλής τον Σπύρο Παπαδογιάννη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία στις 11:00 σε Αλικαρνασσό, Πόρο και Πατέλες με επικεφαλής τον Αντρέα Σπυριδάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου.

Η Κομματική Οργάνωση Νοτίων Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία στις 11:30 σε Πλατεία Σινάνη, Πλατεία Νικαίας και Παναγίτσα Μασταμπά με επικεφαλής τη Χρύσα Μαραβελάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα Πεδιάδας διοργανώνει στις 10:00 περιοδείες σε Κοκκίνη Χάνι, Αρκαλοχώρι, Βόνη και Χουμέρι με επικεφαλής τη Σούλα Φανιουδάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου.

Την Κυριακή 10/3 :
Η Κομματικές Οργανώσεις Υγείας διοργανώνει στις 10:00 περιοδεία στο ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο με επικεφαλής την Κατερίνα Χαλκιαδάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου.

Η Κομματική Οργάνωση Νοτίων Συνοικιών διοργανώνει στις 10:00 περιοδεία στη Φορτέτσα με επικεφαλής τη Θάλεια Πετράκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 11/3 :
Η Κομματική Οργάνωση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας διοργανώνει στις 11:30 περιοδεία στο Βενιζέλειο με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.