ΚΚΕ:Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πολύμορφες δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται μπροστά στις βουλευτικές εκλογές με σύνθημα «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ! Μόνο ο λαός σώζει το λαό!».

Το πλατύ πολιτικό άνοιγμα συνεχίζεται με τις ακόλουθες περιοδείες-συγκεντρώσεις – εκδηλώσεις:

Σάββατο 29/4
• Η ΚΟ Υγείας – Πρόνοιας διοργανώνει σύσκεψη στις 18:30 με εργαζόμενες καθαρίστριες από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο με επικεφαλής την Γιάννα Γόντικα, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου.
• Η ΚΟ Χερσονήσου-Μινώα διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 στην λαϊκή αγορά και στον κεντρικό δρόμο στο Αρκαλοχώρι με τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο και την Θάλεια Πετράκη, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου.
• Η ΚΟ Κεντρικής Υπαίθρου διοργανώνει περιοδεία – συγκέντρωση στις 18:00 σε Πραιτώρια, Πύργο, Χάρακα και Τεφέλι με τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο και τη Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου.
• Η ΚΟ Μεσαράς διοργανώνει περιοδεία στις 19:00 σε Μαγαρικάρι, Φανερωμένη, Βώροι με τη Βέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και τον Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Κυριακή 30/4

• Η ΚΟ Μεσσαράς διοργανώνει περιοδεία στις 10:30 σε Καλαμάκι και Κόκκινο Πύργο με τη Βέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και τον Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 11:00 σε Μάραθο και Δαμάστα με επικεφαλής τον Γιώργο Μαργαρίτη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Επισιτισμού-Τουρισμού διοργανώνει περιοδεία στις 15:00 στα ξενοδοχεία Costa Mare και Amirades με επικεφαλής τον Παντελή Κουτάντο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ καθώς και στο ξενοδοχείο Rinella με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.
• Η ΚΟ Νοτίων Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία- συγκέντρωση στις 18:00 στον Άγιο Σύλλα με τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο και τη Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου.
• Η ΚΟ Μεσαράς διοργανώνει σύσκεψη στις 19:00 στο Τυμπάκι με ομιλητές τη Βέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και τον Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.
• Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά διοργανώνει κατάθεση στεφανιών στις 18:00 στα σημεία που έπεσαν οι ήρωες της εργατικής τάξης.

Δευτέρα 1/5

• Περιοδεία – συγκέντρωση στις 18:00 σε Σταυράκια και Βούτες με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο και τη Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Τρίτη 2/5

• Η ΚΟ ΙΤΕ διοργανώνει συνάντηση με το ΔΣ ΣΕΙΤΕ και ΣΥΛΕΡ στο ΙΤΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαργαρίτη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει περιοδεία στις 10:45 στο 5ο ΕΠΑΛ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.
• Η ΚΟ Επισιτισμού – Τουρισμού διοργανώνει περιοδεία στις 15:00 στο ξενοδοχείο MARINA με επικεφαλής τον Παντελή Κουτάντο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ καθώς και στο ξενοδοχείο CALDERA με επικεφαλής τη Βέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Νοτίων Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία – συγκέντρωση στις 18:00 στο Τσαγκαράκη Μετόχι, τον Προφήτη Ηλία και την Καρκαδιώτισσα με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο και τη Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου.
Τετάρτη 3/5

• Η ΚΟ Κατασκευών διοργανώνει περιοδεία στις 07:00 στο εργοτάξιο Καστελίου, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Ανατολικών Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία στις 12:00 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Μεσσαράς διοργανώνει περιοδεία στο Γυμνάσιο και στο ΕΠΑΛ Μοιρών, με επικεφαλής τη Βέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει περιοδεία στα 5ο, 15ο και 30ο Δημοτικά Σχολεία με επικεφαλής τον Δημήτρη Δουλουφάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου.
• Η ΚΟ Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 στις Υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, καθώς και συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Γαζίου στις 18:00, με τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου.
• Η ΚΟ ΠΑΓΝΗ διοργανώνει στις 11:00 περιοδεία στο ΠΑΓΝΗ και συνάντηση με το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.
• Η ΚΟ Επισιτισμού – Τουρισμού διοργανώνει περιοδεία στις 15:00 στο ξενοδοχείο Creta Maris με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.
• Η ΚΟ Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει περιοδεία – συγκέντρωση στις 18:00 στα χωριά Ελιά, Σταμνιούς, Σγουροκεφάλι και Επισκοπή με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο, τη Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου και τη Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Δυτικών Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία στις 18:00 στο Γήπεδο ΠΑΟ Δειλινών, με κλιμάκιο του ΚΚΕ και επικεφαλής την Χρυσούλα Αντωνακάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Νοτίων Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία – συγκέντρωση στις 19:00 στο Σκαλάνι με επικεφαλής τον Βαγγέλη Σοφίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και τον Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, καθώς και περιοδεία στο Ατσαλένιο με επικεφαλής την Λίζα Φωτιάδου, στέλεχος του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ ΟΤΑ διοργανώνει σύσκεψη των συμβασιούχων ΟΤΑ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ηρακλείου και τον Δημήτρη Δουλουφάκη υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου.
• Η ΚΟ Κεντρικής Υπαίθρου του ΚΚΕ διοργανώνει περιοδείες στις 18:00 στα χωριά Έμπαρος, Ξενιακό, Μελέσσες, Μεταξοχώρι καθώς και σύσκεψη στο Μηλλιαράδο με επικεφαλής τον Ορέστη Χαραλαμπάκο, στέλεχος του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Κατασκευών διοργανώνει σύσκεψη οικοδόμων στο εκλογικό κέντρο στην Πλ. Ελευθερίας, με ομιλητή τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου.

Πέμπτη 4/5

• Η ΚΟ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσηςτου ΚΚΕ διοργανώνει περιοδεία στο Γυμνάσιο και ΓΕΛ Αλικαρνασσού καθώς και στο 3ο ΕΠΑΛ με επικεφαλής τη Βέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και τον Δημήτρη Δουλουφάκη υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου.
• Η ΚΟ Επισιτισμού – Τουρισμού διοργανώνει περιοδεία στις 15:00 στο ξενοδοχείο CACTUS με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.
• Η ΚΟ Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 19:00 στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου με κλιμάκιο του ΚΚΕ και επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο και τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Οι ΚΟ Ανατολικών Συνοικιών, Τροφίμων – Ποτών, Κατασκευών καθώς και οι εργατικές ΟΒ της ΚΝΕ, διοργανώνουν στις 19:00 εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Αλικαρνασσό με ομιλητή τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου.

Παρασκευή 5/5

• Οι ΚΟ ΟΤΑ και Καλλιτεχνών του ΚΚΕ διοργανώνουν περιοδεία στις 7:00 στο Πράσινο και στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Δημήτρη Δουλουφάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου.
• Η ΚΟ Μεσσαράς διοργανώνει περιοδεία στα ΕΕΕΚ Τυμπακίου, Γυμνάσιο και Λύκειο Τυμπακίου, με επικεφαλής τη Βέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟ Επισιτισμού – Τουρισμού διοργανώνει περιοδεία στις 15:00 στο ξενοδοχείο CandiaMaris, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.
• Η ΚΟ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΚΚΕ διοργανώνει περιοδεία στις 18:30 στο Εσπερινό ΓΕΛ, με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου.
• Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τον αθλητισμό στις 19:00 στο Στάδιο Ελευθερίας με ομιλητή τον Γιώργο Πομάσκι, ομοσπονδιακό προπονητή στίβου και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αττικής.
• Η ΚΟ Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 19:00 στο Φόδελε με επικεφαλής την Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.