ΚΚΕ:Πολιτική δραστηριότητα Τομεακής Οργάνωσης Ηρακλείου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πολύμορφες δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται μπροστά στις βουλευτικές εκλογές με σύνθημα «100% Λαϊκή Μαχητική Αντιπολίτευση. Πιο Δυνατό ΚΚΕ – Δυνατός Λαός.».
Το πλατύ πολιτικό άνοιγμα συνεχίζεται με τις ακόλουθες περιοδείες-συσκέψεις για σήμερα Τρίτη 6/6 :
• Η ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου διοργανώνει περιοδεία στις 09:30 στο Παζάρι του Πύργου με επικεφαλής τον Δημήτρη Δουλουφάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση.
• Η ΚΟΒ Μεσαράς διοργανώνει περιοδεία στις 09:00 σε σχολεία του Δήμου Φαιστού με επικεφαλής τη Γενοβέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟΒ Επισιτισμού-Τουρισμού διοργανώνει περιοδεία στις 16:00 στα επισιτιστικά καταστήματα στο κέντρο με επικεφαλής τον Βαγγέλη Σοφίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟΒ Μεσαράς διοργανώνει περιοδεία στις 18:00 στα χωριά Άγιοι Δέκα, Πλώρα και Γκαγκάλες με επικεφαλής τη Γενοβέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟΒ Νοτίων Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία-σύσκεψη στις 18:00 στον Άγιο Σύλλα με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 7/7:

• Η ΚΟΒ ΠΑΓΝΗ διοργανώνει περιοδεία στις 07:00 στο ΠΑΓΝΗ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟΒ Επισιτισμού – Τουρισμού διοργανώνει περιοδεία στις 14:30 στο ξενοδοχείο CANDIA με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟΒ Μεσαράς διοργανώνει περιοδεία στις 18:00 στα χωριά Βώροι, Φανερωμένη, Μαγαρικάρι με επικεφαλής τη Γενοβέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟΒ Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει σύσκεψη στις 19:00 στο Θραψανό με ομιλητές τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και την Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 8/6:

• Η ΚΟΒ Εμπορίου – Υπηρεσιών διοργανώνει περιοδεία στις 12:00 στην αποθήκη Σκλαβενίτη στη ΒΙΠΕ με κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου με την Λαϊκή Συσπείρωση.
• Η ΚΟΒ Εμπορίου – Υπηρεσιών διοργανώνει περιοδεία στις 12:00 σε καταστήματα Super Market του Σκλαβενίτη με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου με την Λαϊκή Συσπείρωση.
• Η ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου διοργανώνει περιοδεία στις 18:00 στο Ασήμι με κλιμάκιο αποτελούμενο από την Γενοβέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και τον Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 9/6:
• Η ΚΟΒ ΟΤΑ διοργανώνει περιοδεία στις 09:00 στην Πολεοδομία και το κτίριο τη Λότζια του Δήμου Ηρακλείου με κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Δημήτρη Δουλουφάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση και την Θάλεια Πετράκη, υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟΒ Πανεπιστημίων – Έρευνας διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟΒ Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 18:00 σε καταστήματα της Αμμουδάρας με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου με την Λαϊκή Συσπείρωση.
• Η ΚΟΒ Μεσαράς διοργανώνει περιοδεία στις 18:00 στην Πόμπια με επικεφαλής τη Γενοβέφα Χουστουλάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
• Η ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου διοργανώνει περιοδεία στις 18:00 στα Πραιτώρια με επικεφαλής τη Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου και υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.