ΚΚΕ:Πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας μπροστά στις Ευρωεκλογές

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηρακλείου προγραμματίζουν πλατύ πολιτικό άνοιγμα με πολύμορφη δραστηριότητα στην τελική ευθεία της μάχης των Ευρωεκλογών.
Πιο συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 23/5:
Η Κομματική Οργάνωση Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 12:00 στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή. Στη συνέχεια διοργανώνει περιοδεία και σύσκεψη από τις 18:00 σε εμπορικά καταστήματα του Γαζίου με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Εμποροϋπαλλήλων διοργανώνει περιοδεία στις 18:00 στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη με επικεφαλής την Δέσποινα Δοργιάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει περιοδεία στις 19:00 στα χωριά Πάρτιρα και Δραπέτι με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Μινώα – Πεδιάδας.
Η Κομματική Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών διοργανώνει περιοδεία στις 19:30 στην επιχείρηση ΑΡΜΑΟΣ με επικεφαλής τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων διοργανώνει σύσκεψη με τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ στον χώρο των Κατασκευών στις 19:30 με ομιλήτρια την Μαρία Κυπραίου, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 24/5:
Η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού – Επισιτισμού διοργανώνει περιοδεία στις 05:00 στις πιάτσες των ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Γιόφυρο με επικεφαλής τον Παντελή Κουτάντο μέλος του Γραφείου της Τομεακής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Καλλιτεχνών διοργανώνει περιοδεία στις 09:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Εμπορίου και Υπηρεσιών διοργανώνει περιοδεία στις 09:00 στο κατάστημα COSMOS στην 62 Μαρτύρων, στην αποθήκη του COSMOS στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου και στα Jumbo με επικεφαλής την Δέσποινα Δοργιάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 στα καταστήματα της Κνωσσού με επικεφαλής τον Κώστα Λιάπη, στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 στην Αγία Πελαγία με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει περιοδεία στις 19:00 στα χωριά Γαρίπα, Καστελλιανά, Σχοινιάς και Καραβάδω με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Το Σάββατο 25/5:
Η Κομματική Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών διοργανώνει περιοδεία στις 09:00 σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας με επικεφαλής τον Σπύρο Παπαδογιάννη, στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 στον Κρουσώνα με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Επίσης περιοδεία στις 18:00 στο Φόδελε με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει περιοδεία στις 10:30 στο Αρκαλοχώρι, στον κεντρικό δρόμο και στους οικίσκους των σεισμοπλήκτων, και στις 19:00 στα καφενεία στου Κοκκίνη Χάνι με επικεφαλής την Σούλα Φανιουδάκη, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Υπαίθρου διοργανώνει σύσκεψη στις 19:00 στο χωριό Πεύκος της Βιάννου με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού – Επισιτισμού διοργανώνει περιοδεία στις 15:00 στο ξενοδοχείο CACTUS με επικεφαλής τον Γιώργο Στεφανάκη, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.
Η Κομματική Οργάνωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων διοργανώνει σύσκεψη στις 19:30 με τους αυτοαπασχολούμενους μικρούς εμπόρους με ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Νοτίων Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία στο Άγιο Σύλλα και σύσκεψη στις 19:00 στο καφενείο του Κάββαλου με επικεφαλής και ομιλητή τον Γιώργο Στεφανάκη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 26/5:
Η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού – Επισιτισμού διοργανώνει περιοδεία στις 15:00 στα ξενοδοχεία BELVEDERE και STAR BEACH με επικεφαλής τον Παντελή Κουτάντο μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ, ενώ την ίδια ώρα και στα ξενοδοχεία AGAPI BEACH και APOLONIA με επικεφαλής την Νατάσα Χουστουλάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει περιοδεία και σύσκεψη στις 19:00 στην Επισκοπή με επικεφαλής και ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.
Την Δευτέρα 27/5:
Η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού – Επισιτισμού διοργανώνει στις 15:00 περιοδεία στα ξενοδοχεία RINELLA και LAGUNA με επικεφαλής την Μαρία Καμίτση, στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει στις 19:00 περιοδεία στα χωριά Λύττος και Κασταμονίτσα στην Επισκοπή με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.