ΚΚΕ:Πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας μπροστά στις Ευρωεκλογές

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηρακλείου προγραμματίζουν πλατύ πολιτικό άνοιγμα με πολύμορφη δραστηριότητα στην τελική ευθεία της μάχης των Ευρωεκλογών.
Πιο συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 22/5:
Η Κομματική Οργάνωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων διοργανώνει περιοδεία στις 19:00 στα καταστήματα της Παπαναστασίου με επικεφαλής τον Κώστα Λιάπη, στέλεχος του ΚΚΕ
Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Υπαίθρου διοργανώνει περιοδεία και σύσκεψη στις 19:00 στις Αγιές Παρασκιές με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 23/5:
Η Κομματική Οργάνωση Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 09:30 σε υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου και στη συνέχεια περιοδεία στη εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Εμποροϋπαλλήλων διοργανώνει περιοδεία στις 18:00 στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη με επικεφαλής την Δέσποινα Δοργιάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει περιοδεία στις 19:00 στα χωριά Πάρτιρα και Δραπέτι με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Μινώα – Πεδιάδας.
Η Κομματική Οργάνωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων διοργανώνει σύσκεψη με τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ στον χώρο των Κατασκευών στις 19:30 με επικεφαλής την Μαρία Κυπραίου, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 24/5:
Η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού – Επισιτισμού διοργανώνει περιοδεία στις 05:00 στις πιάτσες των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Αλικαρνασσό με επικεφαλής τον Βαγγέλη Σοφίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ καθώς και στις πιάτσες των ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Γιόφυρο με επικεφαλής τον Παντελή Κουτάντο μέλος του Γραφείου της Τομεακής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Καλλιτεχνών διοργανώνει περιοδεία στις 09:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Βιομηχανίας διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 σε επιχειρήσεις στην ΒΙΠΕΗ με επικεφαλής τον Γιάννη Χριστοφοράκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Εμποροϋπαλλήλων διοργανώνει περιοδεία από τις 09:00 στο κατάστημα COSMOS στην 62 Μαρτύρων, στην αποθήκη του COSMOS στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου και στα Jumbo με επικεφαλής την Δέσποινα Δοργιάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 στα καταστήματα της Κνωσσού με επικεφαλής τον Κώστα Λιάπη, στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει περιοδεία στις 19:00 στα χωριά Ζίντα και Πατσίδερος με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Το Σάββατο 25/5:
Η Κομματική Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών διοργανώνει περιοδεία στις 09:00 σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας με επικεφαλής τον Σπύρο Παπαδογιάννη, στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Μαλεβιζίου διοργανώνει περιοδεία στις 10:00 στον Κρουσώνα με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Υπαίθρου διοργανώνει σύσκεψη στις 19:00 στο χωριό Πεύκος με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού – Επισιτισμού διοργανώνει περιοδεία στις 15:00 στα ξενοδοχεία COSTA MARE και CACTUS με επικεφαλής τον Γιώργο Στεφανάκη, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Νοτίων Συνοικιών διοργανώνει περιοδεία στο Άγιο Σύλλα στις 19:00 με επικεφαλής τον Γιώργο Στεφανάκη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 26/5:
Η Κομματική Οργάνωση Τουρισμού – Επισιτισμού διοργανώνει περιοδεία στις 15:00 στα ξενοδοχεία BELVEDERE και STAR BEACH με επικεφαλής τον Παντελή Κουτάντο μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ, καθώς και περιοδεία την ίδια ώρα στα ξενοδοχεία AGAPI BEACH και APOLONIA με επικεφαλής την Νατάσα Χουστουλάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.
Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου – Μινώα διοργανώνει περιοδεία και σύσκεψη στις 19:00 στην Επισκοπή με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.