ΚΚΕ:Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΤΕ Ηρακλείου για την παρουσία του Τ. Πάιατ στην τελετή έναρξης του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας»

Η παρουσία του αμερικανού πρέσβη Τ. Πάιατ σήμερα στην τελετή έναρξης του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» στο Ηράκλειο, κατόπιν πρόσκλησης του υφυπουργού αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, μόνο προκλητική και καθόλου τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί.
Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Παιατ να πλασαριστεί ως «ποδηλάτρης» το πραγματικό του πρόσωπο στην συνείδηση του λαού είναι άλλο.

Πρόκειται για τον πρεσβευτή – εκπρόσωπο των αμερικάνων ιμπεριαλιστών που έχουν αιματοκυλήσει ολόκληρη την υφήλιο για τα συμφέροντα των μονοπωλίων τους, με θητεία και στην Ουκρανία πριν και κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Μαϊντάν τον Φεβρουάριο του 2014, όπου μάλιστα φωτογραφιζόταν και με το τάγμα Αζόφ. Αυτών των ιμπεριαλιστών που ο λαός μας έχει καταδικάσει στη συνείδησή του ως φονιάδες των λαών, αυτών που αντιμετωπίζουν τους λαούς, μαζί και το δικό μας, ως κρέας για τα κανόνια τους!

Ο λαός της πόλης πρέπει να δυναμώσει τον αγώνα του να κλείσουν όλες οι βάσεις του θανάτου και η βάση της Σούδας. Καμιά νομιμοποίηση της παρουσίας των διεθνών φονιάδων των λαών στην περιοχή μας!

Τα σχόλια είναι κλειστά.