ΚΚΕ:Τιμάμε τον Νοέμβρη στον δρόμο του αγώνα για τη ζωή μας, για τις ανάγκες μας!

Ημερομηνία:

Τα συνθήματα “Έξω οι ΗΠΑ – Έξω το ΝΑΤΟ” που κοσμούσαν τις πύλες του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα.
Γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη η σφαγή στην Παλαιστίνη από το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, με τη στήριξη του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ.
Γιατί η εμπλοκή της χώρας μας στο έγκλημα και τους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ μόνο ανασφάλεια φέρνει στον λαό.
Γιατί η συμμετοχή της κυβέρνησης της ΝΔ στο έγκλημα, με τη στήριξη των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ακροδεξιών, στο όνομα του λεγόμενου εθνικού συμφέροντος, τους καθιστά συνένοχους. Γιατί δεν είναι στην ίδια πλευρά της ιστορίας τα κέρδη των εκμεταλλευτών που βάφονται με αίμα και οι ανάγκες των εργαζομένων, του λαού, της νεολαίας για σύγχρονα δικαιώματα.
Του κόσμου οι λαοί φωνάζουν δυνατά με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!
Για να δυναμώσει:
 Η στήριξη του Παλαιστινιακού λαού, ο δίκαιος αγώνας του ενάντια στην κατοχή και στη γενοκτονία από το κράτος του Ισραήλ με τη στήριξη των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.
 Ο αγώνας για την απεμπλοκή της χώρας από το έγκλημα και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
 Ο αγώνας για τα σύγχρονα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, που στενάζει από την αντιλαϊκή πολιτική, την ακρίβεια, την εμπορευματοποίηση των πάντων. Για να μη σπαταλούνται δισεκατομμύρια κάθε χρόνο για τα δολοφονικά σχέδια του ΝΑΤΟ, που καμιά σχέση δεν έχουν με την άμυνα της χώρας.

Τα διδάγματα του Νοέμβρη, δύναμη στους αγώνες του σήμερα για την ανατροπή!
Ο Νοέμβρης ήταν μια κόκκινη ρωγμή που απέδειξε ότι:
 Ο λαός έχει ανεξάντλητες δυνάμεις όταν γίνεται πρωταγωνιστής των εξελίξεων!
 Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος!
 Ο αρνητικός συσχετισμός ανατρέπεται μόνο από την οργανωμένη δράση του λαϊκού παράγοντα!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, όπως τότε έτσι και τώρα μπορούν να εγγυηθούν ότι η οργάνωση της εργατικής – λαϊκής και νεολαιίστικης αντεπίθεσης θα έχει συνέχεια, διάρκεια και νικηφόρα προοπτική.
Για να ανθίσει παντού η συλλογική διεκδίκηση και η αλληλεγγύη.
Για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η αμφισβήτηση της κυρίαρχης πολιτικής.
Για να δυναμώσει ο αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και της νεολαίας, σε σύγκρουση με την πολιτική που θυσιάζει τα δικαιώματα της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας για τα κέρδη του κεφαλαίου.
Στις 17 Νοέμβρη η θέση όλων είναι στον δρόμο του αγώνα!
Γιατί εκεί γράφεται η ιστορία!
‘Όλοι και όλες συμμετέχουμε μαζικά στην πορεία! Τιμάμε τα 50 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου με τους σύγχρονους αγώνες! Εκφράζουμε πλατιά την αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό!
Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος σε προσυγκέντρωση στις 5.30μ.μ. κάτω από τα γραφεία του ΚΚΕ στο κέντρο των Χανίων (Αποκορώνου 35)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Συνελήφθησαν δύο άτομα κατηγορούμενοι για παραβάσεις...

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Χανιά | ΟΠΕΚΕΠΕ, Φραπέ και… «Επικαλούμαι το...

ΟΠΕΚΕΠΕ, φράσεις του… Φραπέ, που συζητήθηκαν όπως «Επικαλούμαι το...

Χανιά:Συνελήφθησαν δύο άτομα κατηγορούμενοι για παραβάσεις...

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Χανιά | ΟΠΕΚΕΠΕ, Φραπέ και… «Επικαλούμαι το...

ΟΠΕΚΕΠΕ, φράσεις του… Φραπέ, που συζητήθηκαν όπως «Επικαλούμαι το...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ελληνική μελέτη συνδέει την παραπληροφόρηση με τη διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια

Πόσο μας επηρεάζει η διαδικτυακή παραπληροφόρηση; Νέα ελληνική μελέτη...

Προς απαγόρευση των social media για ανηλίκους έως 15 ετών – Σχέδιο ανακοινώνει η κυβέρνηση

Το νομικό και τεχνικό πλαίσιο για την απαγόρευση πρόσβασης...

Ρέθυμνο: Με φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων η τελετή λήξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Με ένα θεαματικό σόου πυροτεχνημάτων το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι '26...

Διεθνής συγκίνηση για τις φωτογραφίες της Καισαριανής: Ο Guardian φέρνει στο φως τις τελευταίες στιγμές των «200»

Ισχυρό διεθνές αποτύπωμα έχουν προκαλέσει οι μέχρι πρότινος άγνωστες...