Κλίμα ενότητας και ομοψυχίας στην παράταξη Καραμαλάκη

Ημερομηνία:

Νέα ευρεία σύσκεψη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Galaxy, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αντάλλαξαν απόψεις για διαδικαστικά θέματα πριν τις εκλογές, ενώ παράλληλα τονίστηκε το κλίμα ενότητας που κυριαρχεί. 

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, ευχαρίστησε τους υποψηφίους του για την εξαιρετική και άοκνη προσπάθεια που καταβάλλουν, από τη στιγμή που εντάχθηκαν στον συνδυασμό και παράλληλα τους κάλεσε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου όλοι μαζί σαν μία γροθιά, να καταφέρουν να κάνουν πράξη το όραμα του συνδυασμού για ένα σύγχρονο, ανθρώπινο και ευρωπαϊκό Ηράκλειο.

«Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Σας ευχαριστώ θερμά για την προσπάθεια που καταβάλλετε όλο αυτό το διάστημα με σκοπό να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους του Ηρακλείου. Επαναλαμβάνω πως στόχος μας, είναι ένας Δήμος ισόρροπα αναπτυγμένος, με διαφάνεια και αξιοκρατία, με επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, μια πόλη με ασφάλεια για όλους και όλες».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νικήστρατος Γεμιστός: Ο πατέρας του 21χρονου κοιμόταν...

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η διαρκής αγωνία των...

Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης του πρασίνου σε...

Ολοκληρώθηκαν ήδη οι πρώτες παρεμβάσεις σε πάρκα Γεωργιάδη και...

Νικήστρατος Γεμιστός: Ο πατέρας του 21χρονου κοιμόταν...

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η διαρκής αγωνία των...

Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης του πρασίνου σε...

Ολοκληρώθηκαν ήδη οι πρώτες παρεμβάσεις σε πάρκα Γεωργιάδη και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δολοφονία Κρήτη – πατέρας 21χρονου Νικήτα: «Αν ήταν να γυρίσει το παιδί του πίσω ας τον σκότωνε»

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον 21χρονο Νικήτα στον Χώνο...

Κηδεία Νικήστρατου: Μια μεγάλη συγγνώμη και μια υπόσχεση για τον αδικοχαμένο νεαρό

Ο συγκλονιστικός επικήδειος του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

«The Crete Trip 2026»: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση διεθνών φοιτητών στην Ελλάδα

Για 14η χρονιά, το Erasmus Student Network Greece, διοργανώνει...