Κλοπή μυστήριο: Η Δήμητρα Κατσαφάδου, οι 290.000 ευρώ και ο 32χρονος Αλβανός

Ημερομηνία:

Θύμα κλοπής έπεσε η πασίγνωστη επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου όπως έχει καταγγείλει η ίδια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», η κλοπή σημειώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2023 από τον βοηθό της Δήμητρας Κατσαφάδου έναν 32χρονο με καταγωγή από την Αλβανία.

Συνελήφθη στο Λονδίνο

Σύμφωνα με όσα είχαν καταγγελθεί, ο 32χρονος άρπαξε από την γνωστή επιχειρηματία το ποσό των 290.000 ευρώ από την κατοικία της στη Βορειοανατολική Αττική.

Στη συνέχεια φαίνεται πως ο δράστης, μετά την αρπαγή του χρηματικού ποσού, έφυγε στο εξωτερικό, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, αφού πρώτα είχε εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο 32χρονος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Για την υπόθεση καταλυτική ήταν η μαρτυρία της οικιακής βοηθού της Δήμητρας Κατσαφάδου, η οποία περιέγραψε πως είδε τον κατηγορούμενο να κρατά στα χέρια του δύο πράσινες σακούλες σκουπιδιών, στις οποίες είχε βάλει 290.000 ευρώ.

«Τη στιγμή που έφτασα στο σπίτι έξω από αυτό βρισκόταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου – ασημί και έξω από αυτό βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας που μιλούσε στο κινητό. Τον ρώτησα για ποιον λόγο βρίσκεται εδώ και μου απάντησε ότι περιμένει τον κατηγορούμενο».

«Στη συνέχεια μπήκα στο σπίτι με τα δικά μου κλειδιά, όμως στην πόρτα συνάντησα τον κατηγορούμενο, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του πράσινες σακούλες σκουπιδιών παρόμοιες με αυτές που φυλασσόταν το χρηματικό ποσό της εταιρείας. Τις σακούλες αυτές τις έδωσε στον άγνωστο άνδρα που περίμενε στο αυτοκίνητο».

Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Κατσαφάδου δήλωσε τα εξής στις αστυνομικές Αρχές:

«Ο κατηγορούμενος εδώ και δύο χρόνια περίπου είναι υπάλληλος της εταιρείας με καθήκοντα φροντίδας της οικίας και αποτελούσε άτομο εμπιστοσύνης της παθούσας. Παρόλο που φρόντιζε την οικία και έμενε εκ περιτροπής σε αυτή δεν είχε κλειδιά της και δεν ήταν στα καθήκοντά του καμιά απολύτως ενέργεια σχετικά με την διαχείριση χρημάτων της εταιρείας. Γνώριζε όμως για το ντουλάπι που φυλάσσονταν τα χρήματα εντός της οικίας και για το σημείο που βρισκόταν το κλειδί που ξεκλειδώνει το συγκεκριμένο ντουλάπι».

Τι λέει ο αδερφός της

Μιλώντας στο MEGA ο αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου, Νίκος Μαλακοδήμος, τόνισε πως υπέβαλλε μήνυση την ίδια ακριβώς ημέρα που διαπιστώθηκε η κλοπή.

«Ήρθε η σήμανση να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, είδαν ότι λείπει το χρηματικό ποσό. Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε να περνάει τα σύνορα την ίδια ημέρα στην Αλβανία», είπε ο κος Μαλακοδήμος.

«Είναι χρήματα που υπάρχουν σε μία εταιρεία και κατατίθενται σε τράπεζες, γιατί είναι από τις λιανικές πωλήσεις της εταιρείας», συμπλήρωσε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου: Ποιοι συμμετέχουν

Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου, καλώντας...

Ρεύμα: Μειώσεις στα πράσινα τιμολόγια τον Μάρτιο...

Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις των παρόχων για τα πράσινα...

Πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου: Ποιοι συμμετέχουν

Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου, καλώντας...

Ρεύμα: Μειώσεις στα πράσινα τιμολόγια τον Μάρτιο...

Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις των παρόχων για τα πράσινα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε...

Ρέθυμνο:Σύλληψη ατόμου με κοκαΐνη χρηματικό ποσό,όπλα και πυροτεχνήματα

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ,όπλων...

ΕΣΕΕ: «Καμπανάκι» για την ελληνική οικονομία το μηδένισμα του κοντέρ στο εμπόριο – Οι αριθμοί πλέον «φωνάζουν»

Δεύτερο συνεχόμενο έτος συρρίκνωσης του ισχυρότερου κλάδου και μεγαλύτερου...