Κοινή δήλωση Μανόλη Χνάρη και Μιλένας Αποστολάκη

Ημερομηνία:

Κοινή δήλωση Μανόλη Χνάρη, υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Μιλένας Αποστολάκη, υπεύθυνης Κ.Τ.Ε. Οικονομίας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης προς τον αγροτικό κόσμο της χώρας, όπως φαίνεται δεν έχει τελειωμό.
«Άνθρακες ο θησαυρός» αποδείχθηκε το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο το οποίο ήδη βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων αγροτών και αγροτικών συνεταιρισμών.

Επιβεβαιώνεται πλέον για ακόμα μία φορά, ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιδίδεται στην ενίσχυση της κερδοσκοπίας των funds και στην εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, μεταβιβάζοντας τους και τα αγροτικά κόκκινα δάνεια, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με τα κόκκινα δάνεια χιλιάδων ιδιωτών.

Είναι γνωστό πως, η πώληση του ιδιωτικού χρέους από τις τράπεζες στα funds δεν επιλύει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο το ζήτημα του ιδιωτικού χρέους, ιδιαίτερα μάλιστα όταν γίνεται αόριστα και χωρίς την ύπαρξη κριτηρίων και προϋποθέσεων, όπως είναι: ο προσδιορισμός του ύψους της οφειλής.

Για το ΠΑΣΟΚ, η αγροτική γη αποτελεί «εθνικό κεφάλαιο» και η καθολική προστασία της, απόλυτη και βασική προτεραιότητα μας, όπως άλλωστε και η επίλυση του συνόλου των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα, με σκοπό να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη...

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...

Πάμπλουτοι Ινδοί «βλέπουν» την Κρήτη ως τουριστικό...

Εκδήλωση ξενοδόχων και ελληνο-ινδικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο. Οι νέες προοπτικές,...

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη...

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...

Πάμπλουτοι Ινδοί «βλέπουν» την Κρήτη ως τουριστικό...

Εκδήλωση ξενοδόχων και ελληνο-ινδικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο. Οι νέες προοπτικές,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Την απόφαση αποφυλάκισης Γιωτόπουλου μελετά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Τον τελικό λόγο θα έχει το Ποινικό Τμήμα του...

Ηλεκτρονική ψήφος σε δήμους και δημοψηφίσματα: Πώς θα γίνονται οι εκλογές από το 2028

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία εισάγεται τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο...

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη του 43χρονου αγροτοκτηνοτρόφου

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...