Κοινή δήλωση Μανόλη Χνάρη και Μιλένας Αποστολάκη

Ημερομηνία:

Κοινή δήλωση Μανόλη Χνάρη, υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Μιλένας Αποστολάκη, υπεύθυνης Κ.Τ.Ε. Οικονομίας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης προς τον αγροτικό κόσμο της χώρας, όπως φαίνεται δεν έχει τελειωμό.
«Άνθρακες ο θησαυρός» αποδείχθηκε το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο το οποίο ήδη βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων αγροτών και αγροτικών συνεταιρισμών.

Επιβεβαιώνεται πλέον για ακόμα μία φορά, ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιδίδεται στην ενίσχυση της κερδοσκοπίας των funds και στην εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, μεταβιβάζοντας τους και τα αγροτικά κόκκινα δάνεια, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με τα κόκκινα δάνεια χιλιάδων ιδιωτών.

Είναι γνωστό πως, η πώληση του ιδιωτικού χρέους από τις τράπεζες στα funds δεν επιλύει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο το ζήτημα του ιδιωτικού χρέους, ιδιαίτερα μάλιστα όταν γίνεται αόριστα και χωρίς την ύπαρξη κριτηρίων και προϋποθέσεων, όπως είναι: ο προσδιορισμός του ύψους της οφειλής.

Για το ΠΑΣΟΚ, η αγροτική γη αποτελεί «εθνικό κεφάλαιο» και η καθολική προστασία της, απόλυτη και βασική προτεραιότητα μας, όπως άλλωστε και η επίλυση του συνόλου των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα, με σκοπό να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε...

Κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ, λίγο πριν από τον κόμβο του...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη την Πέμπτη 17...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου,...

Κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε...

Κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ, λίγο πριν από τον κόμβο του...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη την Πέμπτη 17...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς να αναλαμβάνουμε εμείς τα μαθήματά του

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε λειτουργία τίθεται η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Προσωπικός...

Γιατί το μυαλό μας «κολλάει» στο χειρότερο σενάριο;

Όταν κάτι δεν μας πάει όπως το θέλουμε, αμέσως...