Κοινή δήλωση Μανόλη Χνάρη και Μιλένας Αποστολάκη

Ημερομηνία:

Κοινή δήλωση Μανόλη Χνάρη, υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Μιλένας Αποστολάκη, υπεύθυνης Κ.Τ.Ε. Οικονομίας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης προς τον αγροτικό κόσμο της χώρας, όπως φαίνεται δεν έχει τελειωμό.
«Άνθρακες ο θησαυρός» αποδείχθηκε το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο το οποίο ήδη βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων αγροτών και αγροτικών συνεταιρισμών.

Επιβεβαιώνεται πλέον για ακόμα μία φορά, ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιδίδεται στην ενίσχυση της κερδοσκοπίας των funds και στην εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, μεταβιβάζοντας τους και τα αγροτικά κόκκινα δάνεια, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με τα κόκκινα δάνεια χιλιάδων ιδιωτών.

Είναι γνωστό πως, η πώληση του ιδιωτικού χρέους από τις τράπεζες στα funds δεν επιλύει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο το ζήτημα του ιδιωτικού χρέους, ιδιαίτερα μάλιστα όταν γίνεται αόριστα και χωρίς την ύπαρξη κριτηρίων και προϋποθέσεων, όπως είναι: ο προσδιορισμός του ύψους της οφειλής.

Για το ΠΑΣΟΚ, η αγροτική γη αποτελεί «εθνικό κεφάλαιο» και η καθολική προστασία της, απόλυτη και βασική προτεραιότητα μας, όπως άλλωστε και η επίλυση του συνόλου των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα, με σκοπό να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Προσωρινή διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών μετατόπισης αγωγού...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., στο πλαίσιο υλοποίησης του...

Στο Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027» το νέο Κέντρο...

Την απόφαση ένταξης της πράξης με τίτλο «Δημιουργία Κέντρου...

Ρέθυμνο:Προσωρινή διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών μετατόπισης αγωγού...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., στο πλαίσιο υλοποίησης του...

Στο Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027» το νέο Κέντρο...

Την απόφαση ένταξης της πράξης με τίτλο «Δημιουργία Κέντρου...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολοκληρώθηκε η δημιουργία “στεγασμένων” αντιπυρικών ζωνών σε Οικισμούς του Δήμου Ρεθύμνης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δημιουργίας ζωνών πυροπροστασίας πέριξ οικισμών, εντός...

Ρέθυμνο:Προσωρινή διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών μετατόπισης αγωγού στην Επισκοπή

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., στο πλαίσιο υλοποίησης του...

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μαλεβιζίου στο Λύκειο Γαζίου

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση...