Στο Κολυμβάρι ο Δημήτρης Ανθούσης: Πολλά τα άλυτα προβλήματα εδώ και χρόνια

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες – ομιλίες του υποψήφιου δημάρχου Πλατανιά Δημήτρη Ανθούση.

Επόμενος σταθμός το Κολυμβάρι, όπου αναπτύχθηκε ζωηρή συζήτηση για μια σειρά από προβλήματα της περιοχής, τα οποία παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις πρωτοβουλίες που είχαν λάβει παλαιότερα κάτοικοι του Κολυμβαρίου, με τη σύσταση, μάλιστα, και Επιτροπής Αγώνα, η οποία προώθησε σημαντικά ζητήματα που απασχολούσαν την περιοχή, όπως τις παρεμβάσεις στο λιμάνι και το Ιατρείο, αποδεικνύοντας ότι όταν οι πολίτες παραμένουν ενεργοί και ενωμένοι, διεκδικώντας με σθένος για τον τόπο τους, οι προσπάθειες φέρνουν αποτελέσματα και τα αποτελέσματα είναι θετικά.

Στη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να οδηγήσει στο να προχωρήσουν και άλλα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Κολυμβαρίου, όπως η αποκατάσταση, λειτουργία και αναβάθμιση του Μουσείου Αλιείας, η αξιοποίηση των δημοσίων κτιρίων της περιοχής, τα οποία ρημάζουν, η απαλλοτρίωση της οικίας Ροκάκη και η υλοποίηση στοχευμένων παρεμβάσεων καθημερινότητας που έχει ανάγκη το Κολυμβάρι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Πλατανιά : Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη...

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου, από...

Συναγερμός στο Λιμενικό Χανίων: Διασώθηκαν μετανάστες μετά...

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των...

Δήμος Πλατανιά : Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη...

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου, από...

Συναγερμός στο Λιμενικό Χανίων: Διασώθηκαν μετανάστες μετά...

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Νέα ανασκαφική περίοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Ονιθές

Συνεχίζεται η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με το Υπουργείο...

Δήμος Πλατανιά : Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Λιμάνι Κολυμπαρίου, από...

Οι πρώτες αποζημιώσεις στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές, τα δικαιολογητικά και οι προϋποθέσεις

Η Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών ενεργοποιεί πλαίσιο...