Κωνσταντίνα – Νικομανώλης Νύκταρης : Στη μουσική σκηνή ΒΑΒΕΛ | Από Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΝΙΚΟΜΑΝΩΛΗΣ ΝΥΚΤΑΡΗΣ

ΜΑΖΙ
στη νέα μουσική σκηνή
ΒΑΒΕΛ

από
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου
&
κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Διεύθυνση Ορχήστρας
Γιώργος Παγιάτης

Μαζί τους
Γιάννης Λιαγκούρης – Νικολέτα Καρνέζη

Δύο φωνές, δυο σχολές, δυο γενιές ενώνονται στη ΒΑΒΕΛ. Η Κωνσταντίνα και ο Νικομανώλης Νύκταρης θα εμφανίζονται στη νέα μουσική σκηνή, ΒΑΒΕΛ στην οδό Πέτρου Ράλλη 29 από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι δύο ερμηνευτές έχουν ετοιμάσει ένα ζωντανό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Κωνσταντίνας, από τις ερωτικές μπαλάντες έως τα δυναμικά ζεϊμπέκικα αλλά και τις παραδοσιακές μαντινάδες και τα σύγχρονα ριζίτικα τραγούδια, που χαρακτηρίζουν κυρίως το ρεπερτόριο του Νικομανώλη Νύκταρη.

Όλα, από τον πλούτο του ελληνικού τραγουδιού και της παράδοσης σ’ ένα «ΒΑΒΕΛ» ανακάτεμα!

Μαζί τους θα είναι ο Γιάννης Λιαγκούρης και η Νικολέτα Καρνέζη, ενώ την διεύθυνση Ορχήστρας έχει αναλάβει ο μοναδικός Γιώργος Παγιάτης.

Η Κωνσταντίνα, η αγαπημένη τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική κρυστάλλινη φωνή, στην πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία της έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες και καθόρισαν την ελληνική μουσική σκηνή. Το σημάδι, οι Θάλασσες, Στον επόμενο τόνο, Μια Ελλάδα φως, Πόσα λόγια, Τηλεφωνώ, Το Δηλητήριο, Τι μπήκε ανάμεσά μας, Η δική μας η αγάπη, Στους Πέντε Ανέμους, Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάϊρο, Στον Επόμενο Τόνο, Γλυφάδα Μαρακές, Το Τριαντάφυλλο, Έχω μια Καρδιά είναι μόνο μερικά από αυτά. Η Κωνσταντίνα στη διάρκεια της μεγάλης καριέρας της συνεργάστηκε με πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως ο Μάριος Τόκας, η Τασούλα Θωμαΐδου, ο Άκος Δασκαλόπουλος, ο Γιάννης Χρυσομάλλης και πολλοί άλλοι. Και συνεχίζει!

Ο Νικομανώλης Νύκταρης, ένας νέος ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Κρήτη, με την υπέροχη χροιά της φωνής του και την ερμηνεία του, αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχή μας. Με την αγάπη και την αφοσίωσή του στην παράδοση και τον πολιτισμό της πατρίδας του, της Κρήτης αλλά και τον νεανικό δυναμισμό του, ο Νικομανώλης Νύκταρης έρχεται να αναδείξει και να ανανεώσει τη λαϊκή παράδοση του τόπου του. Εκπροσωπεί το σύγχρονο κρητικό τραγούδι που συνεχίζει να είναι οργανικό στοιχείο της λαϊκής κουλτούρας και να επηρεάζει λειτουργικά νέα μουσικά ρεύματα. Καταχνιά, Κεραυνός, Σε μια Κορφή, Ένα Παλικάρι 20 Χρονών είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες του που υπόσχεται να τραγουδά τις Παρασκευές και τα Σάββατα στη Βαβέλ.

Η Κωνσταντίνα και ο Νικομανώλης Νύκταρης ετοιμάζουν στη ΒΑΒΕΛ βραδιές ζεστές, γεμάτες από αγαπημένες μελωδίες. Με τις μοναδικές φωνές τους και το ξεχωριστό «μέταλλο» του καθενός θα μοιραστούν το ταλέντο και την αγάπη τους και θα μοιράσουν συναισθήματα και ιστορίες.

Ένα αναπάντεχο πάντρεμα φωνών, αισθημάτων, μουσικής!

Πληροφορίες

Ώρα προσέλευσης: 23:30
Ώρα έναρξης: 24:00

Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος – Μπαρ: 20 ευρώ
(περιλαμβάνεται μπύρα ή κρασί)

Προπώληση Εισιτηρίων
στο Δίκτυο Ticketservices

ΒΑΒΕΛ
Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1
Κρατήσεις – Πληροφορίες: 210 3414 000 (10:00 – 22:00)

Τα σχόλια είναι κλειστά.