Κορμπεράν: «Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»

Ημερομηνία:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με τη Ναντ και τόνισε ότι το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Σταντ ντε λα Μποζουάρ», αλλά δέχθηκε γκολ στο 90+3’ από τη Ναντ και ηττήθηκε με 2-1, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για την εμφάνιση των Πειραιωτών και τόνισε ότι το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να έχουμε καλή εικόνα. Στο δεύτερο κάναμε πράγματα για να παλέψουμε για την ισοπαλία όχι όμως για τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά μας δυσκόλεψαν οι αλλαγές τους.

Στα τελευταία λεπτά ο Καμαρά δέχθηκε ένα χτύπημα και είχαμε μεγάλο θέμα από την πίεση της Ναντ. Αξίζαμε την ισοπαλία, όχι τη νίκη.

Το 3-4-3 ήταν το καλύτερο σύστημα για εμάς σήμερα. Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε στην οργάνωση και στη δημιουργία, βασιστήκαμε περισσότερο σήμερα στις προσωπικές ενέργειες. Αυτό σημαίνει πως χάσαμε ένα παιχνίδι για να περάσουμε από τον όμιλο αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Milano/Cortina 2026: Στην ιστορία με ιστορικές πρωτιές,...

Οι αριθμοί και τα γεγονότα που χαρακτήρισαν την κορυφαία...

Αγωνία για το Μουντιάλ μετά τον θάνατο...

Η Γκουανταλαχάρα είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τέσσερις αγώνες ομίλων. Σε...

Milano/Cortina 2026: Στην ιστορία με ιστορικές πρωτιές,...

Οι αριθμοί και τα γεγονότα που χαρακτήρισαν την κορυφαία...

Αγωνία για το Μουντιάλ μετά τον θάνατο...

Η Γκουανταλαχάρα είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τέσσερις αγώνες ομίλων. Σε...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εκδήλωση για την καινοτομία στο Επιμελητήριο Χανίων

Το Επιμελητήριο Χανίων σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Innovation Crete...

Αυτοψία Άρη Παπαδογιάννη στο εργοτάξιο της ΕΕΝ Ποταμών Αμαρίου στο Ρέθυμνο

Αυτοψία στο εργοτάξιο του έργου «Αξιοποίηση Ταμιευτήρα Φράγματος Ποταμών...