Κοροναϊός:Μειώνονται τα κρούσματα,οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι

Ημερομηνία:

Κοροναϊός: 7.463 κρούσματα σήμερα, 34 θάνατοι και 244 οι διασωληνωμένοι
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 34, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.114 θάνατοι.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 7.463 νέα κρούσματα σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου, καθώς και 34 θανάτους το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για τον κοροναϊό στην Ελλάδα. Επίσης, στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 244 διασωληνωμένοι ασθενείς με Covid-19.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 7.463.

Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.317.425 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 237 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 122.213(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 34, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.114 θάνατοι.

Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 244 (63.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 93.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 129 (52.87%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 115 (47.13%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.607 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 180 (ημερήσια μεταβολή -5.76%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 174 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έρευνες στην Κρήτη για καταδικασμένο στην υπόθεση...

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε...

37χρονος Κρητικός: ευρήματα που περιμένουν να …κελαηδήσουν...

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε στο εσωτερικό κλεμμένου οχήματος όπως τρία...

Έρευνες στην Κρήτη για καταδικασμένο στην υπόθεση...

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε...

37χρονος Κρητικός: ευρήματα που περιμένουν να …κελαηδήσουν...

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε στο εσωτερικό κλεμμένου οχήματος όπως τρία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Την Παρασκευή στο Φανάρι η Συνοδική Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης

Πώς κύλησε το κλίμα στην συνοδική σύσκεψη. Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη. Την...

Εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ: Τρίωρη στάση εργασίας και πορεία στην 7η ΥΠΕ την Δευτέρα

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν μόνιμες προσλήψεις, επαρκή χρηματοδότηση και ανθρώπινα...

Shopping και ντοπαμίνη: Γιατί όσοι πάνε για ψώνια συχνά δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι

Βελτιώνει τη διάθεση, μειώνει το στρες και προσφέρει αίσθηση...

Έρευνες στην Κρήτη για καταδικασμένο στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε...