Κοροναϊός : Μείωση του ιικού φορτίου δείχνουν τα λύματα των Χανίων

Ημερομηνία:

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, «ο ρυθμός αποκλιμάκωσης φαίνεται να είναι σχετικά αργός

Μικρή μείωση του ιικού φορτίου του Covid -19 κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, δείχνει νέα μέτρηση και η εργαστηριακή διερεύνηση στα δείγματα ανεπεξέργαστων λυμάτων της περιοχής της Κισσάμου που λήφθηκαν στις 12 Μαρτίου από την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων της περιοχής, όπως ανακοίνωσε ο δήμος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, «ο ρυθμός αποκλιμάκωσης φαίνεται να είναι σχετικά αργός και είναι σημαντικό να τονιστεί ότι παρ’ όλο που η ανάγνωση των δεδομένων είναι σαφώς θετική, από την συμπεριφορά όλων μας θα κριθεί η περαιτέρω εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή μας».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο Δήμος Κισσάμου θα συνεχίσει τις δειγματοληψίες στα λύματα για την παρακολούθηση της συγκέντρωσης του ιού, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των κατοίκων του δήμου από την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19».

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης ο δήμος, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Αντιπεριφέρεια Χανίων, θα πραγματοποιήσουν μια ακόμα δράση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), για όσους επιθυμούν να εξεταστούν, την Παρασκευή 19 Μαρτίου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΑΔΕΔΥ ΝΤ Χανίων : Κάτω τα χέρια...

Η στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα αποτελεί ακόμη...

Πικετοφορία της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ τη...

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ καλεί τη Δευτέρα...

ΑΔΕΔΥ ΝΤ Χανίων : Κάτω τα χέρια...

Η στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα αποτελεί ακόμη...

Πικετοφορία της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ τη...

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ καλεί τη Δευτέρα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: 58χρονη συνελήφθη για εμπρησμό στο σπίτι της και ζημιές σε δύο αυτοκίνητα

Στη σύλληψη 58χρονης γυναίκας προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης...

ΑΔΕΔΥ ΝΤ Χανίων : Κάτω τα χέρια από τον λαό της Βενεζουέλας!

Η στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα αποτελεί ακόμη...

FIR Αθηνών: Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν έγιναν παρεμβάσεις...