Κώστας Μαμουλάκης: Ενισχύουμε το κλίμα σύνθεσης και συνοχής της τοπικής κοινωνίας

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την μεγάλη, ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της παράταξής «Νέοι Δρόμοι» στο Γάζι, ο επικεφαλής και τα μέλη της δημοτικής παράταξης, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε δεύτερη προεκλογική συγκέντρωση. Αντί αυτού, το ποσό που θα απαιτούνταν για την οργάνωση της εκδήλωσης, αποφασίστηκε να διατεθεί ισόποσα στα δυο κέντρα παιδιών με αναπηρία του Μαλεβιζίου, το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» στον Κρουσώνα και το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» στα Καλέσσα για συγκεκριμένα έργα που θα υποδείξουν οι υπεύθυνοι των δομών με την αποδεδειγμένη, πολύχρονη κοινωνική προσφορά.

Στην παραπάνω απόφαση, συνηγόρησε επίσης το γεγονός ότι έχει ήδη δημοσιοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα και οι προτεραιότητες του Κώστα Μαμουλάκη για την επόμενη δημαρχιακή περίοδο, όπως και το ότι καθημερινά παρουσιάζεται ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής με τα περισσότερα από 1.500 έργα, δράσεις και αναπτυξιακές παρεμβάσεις σε κάθε πόλη, χωριό και οικισμό του Μαλεβιζίου.

Θεωρούμε ότι με αυτή την κίνηση αποφεύγεται ο περαιτέρω κορεσμός των συμπολιτών μας με στοιχεία που τους είναι ήδη γνωστά, ενώ ενισχύεται το κλίμα σύνθεσης και συνοχής της τοπικής κοινωνίας που είναι και το απόλυτο ζητούμενο. Ταυτόχρονα, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ουσία της αυτοδιοικητικής πολιτικής και της δημοκρατίας, επιλέγοντας τον άμεσο και ανοιχτό διάλογο, απ’ ευθείας με τον πολίτη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.