Κώστας Βουτσάς : Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Ημερομηνία:

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το πανελλήνιο μετά από τον θάνατο του «αιώνιου έφηβου» Κώστα Βουτσά, ο οποίος κατέληξε την Τετάρτη μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου δίνοντας μία γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν» μετά από καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου η σορός του τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από τις 9:00 π.μ μέχρι τις 19:30.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα.

Το τελευταίο «αντίο»

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί, η σορός θα τοποθετηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια, μέχρι τις 11, ενώ, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν επίσης εκείνο το διάστημα και μέχρι να κλείσουν οι θύρες για τους οικείους του, να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο ηθοποιό.

Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι. Κατόπιν, με πομπή η σορός θα μεταφερθεί από τη Μητρόπολη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο «αντίο».

Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026 –...

Κοινό Μέτωπο ΓΣΕΕ, ETUC και ITUC για την Κλιματική...

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...

5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026 –...

Κοινό Μέτωπο ΓΣΕΕ, ETUC και ITUC για την Κλιματική...

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στο ΠαΓΝΗ το πρώτο Αιματολογικό/Καρδιολογικό Εξωτερικό Ιατρείο Κλωνικής Αιμοποίησης στην Ελλάδα

Υπεύθυνες είναι οι καθηγήτριες Ελένη Παπαδάκη και Μαίρη Μαρκέτου...

Χανιά:Επίσκεψη του Προέδρου του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες στον ΜΥΗΣ Αγυιάς – Έναρξη κοινών δράσεων για τη Λίμνη Αγυιάς

Στο πλαίσιο ένταξης της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ...

Χανιά:Εορτασμός της 85ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Καντάνου

𝚬𝚶𝚸𝚻𝚨𝚺𝚳𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝟖𝟓𝛈ς 𝚬𝚷𝚬𝚻𝚬𝚰𝚶𝚼 𝚻𝚶𝚼 𝚶𝚲𝚶𝚱𝚨𝚼𝚻𝛀𝚳𝚨𝚻𝚶𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼 Με ιδιαίτερη...