Kώστας Βουτσάς: Υποβασταζόμενη έφτασε η Αλίκη Κατσαβού στη Μητρόπολη

Ημερομηνία:

Υποβασταζόμενη έφτασε στην Μητροπόλη Αθηνών η Αλίκη Κατσαβού για να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο της σύζυγο Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Κατσαβού, μαυροντυμένη, βρισκόταν πίσω από τη σορό του ηθοποιού με συγγενικό της πρόσωπο να προσπαθεί να την κρατήσει όρθια.

Η οικογένεια του Κώστα Βουτσά είχε ζητήσει από τις 09.30 έως τις 10.30 να τον αποχαιρετήσει κεκλεισμένων των θυρών. Για μία ώρα θα συνεχιστεί το λαϊκό προσκύνημα και στις 11.30 θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι.

Σημειώνεται ότι παράκληση της οικογένειας είναι όσοι επιθυμούν να κάνουν δωρεά στη μνήμη του Κώστα Βουτσά να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας-Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Βιολάντα»: Βρέθηκε και η πέμπτη σορός στα...

Με τον χειρότερο τρόπο έπεσε η αυλαία των ερευνών...

Αρκάς για το Ολοκαύτωμα: Μνήμη χωρίς λόγια

Με ένα λιτό αλλά βαθιά φορτισμένο σκίτσο, ο Αρκάς...

«Βιολάντα»: Βρέθηκε και η πέμπτη σορός στα...

Με τον χειρότερο τρόπο έπεσε η αυλαία των ερευνών...

Αρκάς για το Ολοκαύτωμα: Μνήμη χωρίς λόγια

Με ένα λιτό αλλά βαθιά φορτισμένο σκίτσο, ο Αρκάς...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η απάντηση της Περιφέρειας Κρήτης στην ανάρτηση του κ. Παύλου Πολάκη

Για την Περιφέρεια Κρήτης η τήρηση της κείμενης νομοθεσίας,...