Κοζάνη: Τραγούδησαν το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι στα… βλάχικα (βίντεο)

«Τα-τα-τα» και στην Αιανή Κοζάνης, αφού το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision 2024 έχει γίνει viral.

«Τα-τα-τα» τραγουδάει τις τελευταίες ημέρες όλη η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη αν κρίνουμε από τα στοιχήματα για τη Eurovision 2024, και έτσι το κομμάτι «Ζάρι» που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τον Μάιο, εκπροσωπώντας την ΕΡΤ, απέκτησε και version στα… βλάχικα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (15/03), στα «Χουρταρίτσια» που γίνονται στην Αιανή Κοζάνης, πολλοί καρναβαλιστές ξεφάντωσαν στους ρυθμούς του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, το αυτοσχέδιο τραγούδι με στίχους από το «Τσ’ Μυρμήγκους» με στίχους στα βλάχικα, συνδυασμένο με το «τα-τα-τα», ήταν και αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Και όποιος κατάλαβε τους στίχους, τους κατάλαβε…

Το τραγούδι «Ζάρι» με τη Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024

Επισημαίνεται ότι τη μουσική του τραγουδιού «Ζάρι» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Vlospa, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Επίσης, creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.
Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει στις 9 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.