Η KRIARAS LINES απαντά με πράσινη ανάπτυξη και καινοτομία στις ανούσιες συκοφαντίες

Ημερομηνία:

H KRIARAS LINES σεβόμενη την πολυετή εμπειρία της ΑΝΕΝΔΥΚ, της οποίας η σύσταση πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της οικογένειας Κριαρά πριν από σαράντα χρόνια, μετά από μελέτες και πραγματικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της Νότιας Κρήτης προέβη σε μια πρωτοποριακή κίνηση, τη ναυπήγηση του πρώτου υβριδικού πλοίου στην Ελλάδα που θα συνδέει τη Νότια Κρήτη με τη Γαύδο.

Η κίνηση αυτή αντί να χαίρει επευφημιών και συγχαρητηρίων από τους συντοπίτες μας, μιας και θα προσφέρει ανάπτυξη και διαφήμιση στη Νότια Κρήτη και τον Εθνικό Δρυμό, μετά λύπης μας τους βλέπουμε να αντιτίθενται και να παίρνουν το ρόλο της αντιπολίτευσης.

Είναι προφανές λοιπόν ότι όλες αυτές οι επιθέσεις είναι απλές πράξεις εντυπωσιασμού της ΑΝΕΝΔΥΚ με σκοπό να κατευνάσουν τη δικαιολογημένη οργή και απογοήτευση των δεκάδων μετόχων της, των οποίων το συμφέρον θα έπρεπε και να είναι η πραγματική της προτεραιότητα και όχι η λασπολογία.

Με χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε στους συντοπίτες μας ότι με τη δρομολόγηση αυτού του καινοτόμου σκάφους θα καλυφθούν και οι ανάγκες περίθαλψης σε δύσβατες περιοχές όπως η Αγία Ρουμέλη και η Γαύδος, μιας και μέσα στο πλοίο θα υπάρχει ένα υπερσύγχρονο ιατρείο που θα καλύπτει τις ανάγκες των ντόπιων αλλά και των τουριστών ασθενών που τόσα χρόνια ταλαιπωρούνται και διακινδυνεύουν τη ζωή τους μεταφερόμενοι με βάρκες σε νοσοκομεία και κλινικές. Επιπρόσθετα το πλοίο θα διαθέτει ειδικά συστήματα πυρασφάλειας ικανά να καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο ορεινών σημείων.

Αν αυτό το έργο βρίσκει αντίθετη την ΑΝΕΝΔΥΚ της ζητάμε να βρει τα επιχειρήματα που θα στηρίξουν την αντίθεση στο συμφέρον και την ανάπτυξη του τόπου και να αποδείξει ότι η πράξη τους δεν αποτελεί μια συκοφαντική, ανούσια και εμμονική επίθεση προς την ΚΡΙΑΡΑΣ ΛΑΪΝΣ.

Την ίδια στιγμή η ΑΝΕΝΔΥΚ που διατηρεί το μονοπώλιο στην περιοχή τόσα χρόνια, αντί να αναλώνεται σε μικροπρέπειες θα μπορούσε να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα που ταλανίζουν χρόνια τον τουρισμό, όπως οι αυξημένες τιμές εισιτηρίων που δε συνάδουν με τις προβλεπόμενες τιμές από το Υπουργείο για τις άγονες γραμμές.

Η άποψη αυτή της ΑΝΕΝΔΥΚ και κάποιων μετόχων δεν εκφράζει την Κρήτη και τους Κρητικούς, που κατανοούν τη σημασία και την αξία αυτού του έργου για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες στην παραγωγή πράσινων πλοίων.
Η πρόεδρος Κριαρά Αρτεμισία
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νίκος Δένδιας: «Η Σούδα είναι προστατευμένη από...

Καθησυχαστικός ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Για την πολεμική κρίση στη...

«Σκορπιός της Ερήμου»: Συναγερμός σε αμερικανικές βάσεις...

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην...

Νίκος Δένδιας: «Η Σούδα είναι προστατευμένη από...

Καθησυχαστικός ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Για την πολεμική κρίση στη...

«Σκορπιός της Ερήμου»: Συναγερμός σε αμερικανικές βάσεις...

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μήνυμα αντοχής από τον ισραηλινό στρατό: «Ο πόλεμος θα διαρκέσει πολύ»

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων,...

Μητσοτάκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Μηδενική ανοχή στην έμφυλη βία

«Επενδύουμε στην πρόληψη με δωρεάν εξετάσεις». «Η Παγκόσμια Ημέρα της...

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης 3036. Ολοκληρώθηκε η κλήρωση 3036 του...