Κρήτη:9o Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

Ημερομηνία:

Προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, λόγω COVID-19, θα είναι φέτος το 9ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ – SUPER MARKET, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, με τη στήριξη των τοπικών παραγωγικών φορέων όλης της Κρήτης.

Με πολύ απλές διαδικασίες και καθοδήγηση από τους διοργανωτές, οι συμμετέχοντες θα μπορούν από το σπίτι ή το γραφείο τους να «συναντηθούν» μέσω υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου και να συζητήσουν για τα προϊόντα που παράγουν ή ενδιαφέρονται να αγοράσουν, αντίστοιχα.

Ξενοδόχοι, διευθυντές και υπεύθυνοι προμηθειών ξενοδοχείων, κτηνοτρόφοι, παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, αλλά και βιοτέχνες που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ) θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, μέσω ειδικής πλατφόρμας, σε προκαθορισμένα ραντεβού που θα επιλέξουν εκ των προτέρων.

Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, επαγγελματιών, βιοτεχνών, μεταποιητών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική και βιοτεχνική παραγωγή, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής και, παράλληλα, να στηριχθεί η συναφής με τον τουρισμό επαγγελματική /βιοτεχνική δραστηριότητα.

Την Τρίτη, 20 Απριλίου, προγραμματίζεται τηλε-ημερίδα με ενδιαφέροντα θέματα για τους συμμετέχοντες, καθώς και με όλες τις απαραίτητες οδηγίες για τον τρόπο σύνδεσης στην πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των συναντήσεων.

Το 9ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, το Παράρτημα Κρήτης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τις οκτώ προηγούμενες διοργανώσεις, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μεταποιητές, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Η συμμετοχή στο 9ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται σχετική δήλωση μέχρι το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/XZK6xJBKM8BExVkg6 ή στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: www.ebeh.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034, stefanoudaki@ebeh.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απρόσκοπτα και με σημαντική πρόοδο οι αρχαιολογικές...

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΕΦΑ Ηρακλείου στον Δήμο...

Χανιά | Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε η...

Η εσπευσμένη, αν και εντυπωσιακή, πρόσκληση του Αμερικανού ΥΠΕΞ...

Απρόσκοπτα και με σημαντική πρόοδο οι αρχαιολογικές...

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΕΦΑ Ηρακλείου στον Δήμο...

Χανιά | Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε η...

Η εσπευσμένη, αν και εντυπωσιακή, πρόσκληση του Αμερικανού ΥΠΕΞ...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απρόσκοπτα και με σημαντική πρόοδο οι αρχαιολογικές εργασίες στην Παπούρα

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΕΦΑ Ηρακλείου στον Δήμο...

Μενδώνη: Κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου οι φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Καισαριανής

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προχώρησε σε δήλωση σχετικά...

Απίστευτος Καραλής με 6,17μ.: Αφησε πίσω του τον θρυλικό Μπούμπκα!

Αλμα χωρίς προηγούμενο από τον Εμμανουήλ Καραλή στο Πανελλήνιο...

Τι συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ: Προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και της ναυσιπλοΐας στη Μέση Ανατολή

Αναβαθμίζονται τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν για στόχους αμερικανικού...