Κρήτη:Αγιασμός των υδάτων ανήμερα των Θεοφανίων, σε έργα του Ο.Α.Κ.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, ενημερώνει ότι την Παρασκευή 06/01/2023, ημέρα της εορτής των Θεοφανίων, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος τα τελευταία χρόνια «Αγιασμός των υδάτων» σε έργα που διαχειρίζεται και λειτουργεί ο Ο.Α.Κ. σε ολόκληρη την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα αγιασμός, θα πραγματοποιηθεί:

 Στην Λιμνοδεξαμενή Αγ. Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου στις 10:30 π.μ.

 Στο Φράγμα Αποσελέμη Ηρακλείου στις 12:00 μ.μ.

 Στο Φράγμα Ποταμών Αμαρίου Ρεθύμνου στις 12:00 μ.μ.

Ο «Αγιασμός των υδάτων» στα Φράγματα και την Λιμνοδεξαμενή που διαχειρίζεται ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. είναι πλέον θεσμός ως γεγονός για τις ευρύτερες περιοχές των έργων αυτών, προσελκύοντας κάθε χρόνο, πλήθος κόσμου που συμμετέχει.

Οι καιρικές συνθήκες την ημέρα αυτή αναμένονται ιδιαίτερα ευνοϊκές και προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία, τόσο για την στάθμευση των οχημάτων όσο και για την ασφαλή προσέγγιση του κόσμου παρακαλούνται όλοι όσοι προσέλθουν, όπως συμμορφώνονται με την σήμανση και τις υποδείξεις των αρμοδίων που έχουν οριστεί.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης έχει φροντίσει την ημέρα αυτή να υπάρχουν αρμόδιοι υπάλληλοι του «Οργανισμού», που θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για την κατασκευή, την λειτουργία και την χρησιμότητα των έργων αυτών.

Οι ως άνω προγραμματισμένες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν σε χώρους που έχουν διαμορφωθεί στις όχθες των ταμιευτήρων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.