Κρήτη:Αγιασμός των υδάτων σε μεγάλες εγκαταστάσεις «νερού» του Ο.Α.Κ.

Ο καθιερωμένος τα τελευταία χρόνια «Αγιασμός των υδάτων» σε έργα που διαχειρίζεται και λειτουργεί ο Ο.Α.Κ. στο νησί, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και με σημαντική συμμετοχή φορέων, αρχών αλλά και πλήθους κόσμου, την Παρασκευή 06/01/2023, ανήμερα της μεγάλης εορτής των Θεοφανίων.

Αγιασμός, υπό την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη, πραγματοποιήθηκε στο Φράγμα Ποταμών στο Αμάρι Ρεθύμνου, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις, έλαβαν ακόμη χώρα, τόσο στο Φράγμα Αποσελέμη στο Ηράκλειο, όσο και στην Λιμνοδεξαμενή Αγ. Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου

Κατά την διάρκεια των δράσεων που οργανώθηκαν στους ως άνω χώρους, δεκάδες πολίτες – όλων των ηλικιών – που συμμετείχαν σε αυτές, ενημερώθηκαν από το προσωπικό του Ο.Α.Κ. για την κατασκευή, την λειτουργία και την χρησιμότητα των έργων αυτών.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου, για τη μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας, που τιμήσαμε κι εμείς σήμερα, στις εγκαταστάσεις των σημαντικότερων έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης. Ο Αγιασμός των υδάτων στα δυο μεγάλα μας Φράγματα [Αμάρι και Αποσελέμη] καθώς και στην Λιμνοδεξαμενή του Ο.Α.Κ. στον Άγ. Γεώργιο Λασιθίου, στα «σημεία αναφοράς» μας, στάθηκαν και φέτος η αφορμή, για να έρθουμε πιο κοντά με τον κόσμο, αλλά και για να δείξουμε στους πολίτες του νησιού, την σημαντική «διαδρομή» του πολυτιμότερου αγαθού για τον άνθρωπο», ανέφερε σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.