Κρήτη:Ανακοίνωση της Εταιρίας ΄΄ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ΄΄για την κίνηση ανθρωπιάς του οδηγού της

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Ως μία κίνηση ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς μπορεί μόνο να χαρακτηριστεί η σημερινή «σωτήρια» παρέμβαση ενός οδηγού λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου.
Πρόκειται για τον εργαζόμενο της εταιρίας μας, κ. Νίκο Δρακάκη από τα Χανιά, ο οποίος εκτελώντας μαθητικό δρομολόγιο στην περιοχή της Παλαιόχωρας, αντιλήφθηκε στην άκρη του δρόμου μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα να έχει παραδοθεί στις φλόγες.
Χωρίς δεύτερη σκέψη και πριν καν στο σημείο σπεύσει δύναμη της πυροσβεστικής, ο οδηγός του υπεραστικού ΚΤΕΛ, ακινητοποιεί το λεωφορείο σε απόσταση ασφαλείας και όπως παρουσιάζεται και σε ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταβαίνει με τον πυροσβεστήρα που έχει εντός του λεωφορείου και καταφέρνει να σβήσει την φωτιά πριν αυτή καταστρέψει ολοσχερώς το όχημα.
Η εταιρία ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ, αναγνωρίζοντας το παράδειγμα προς μίμηση που αποτελεί η κίνηση του οδηγού μας, κ. Νίκου Δρακάκη, τον συγχαίρει δημόσια για την καθοριστική παρέμβαση του σε ένα απρόοπτο περιστατικό, το οποίο θα μπορούσε να έχει πάρει άλλη τροπή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.