Η Κρήτη ανάμεσα στα 10 καλύτερα νησιά της Ελλάδας σύμφωνα με την Telegraph

Ημερομηνία:

Λίστα με τα 10 προτεινόμενα δημοφιλή και ήσυχα ελληνικά νησιά για φέτος το καλοκαίρι, δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα “Daily Telegraph“.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται αρχικά στα δημοφιλή νησιά της χώρας μας, που ανέκαθεν προσέλκυαν πλήθη τουριστών, και συγκεκριμένα «στη μοντέρνα Μύκονο, την κλασική Σαντορίνη, την καθιερωμένη Κρήτη, τη λαοφιλή Ρόδο, την Κω της διασκέδασης, την όμορφη Σκιάθο, την Κέρκυρα με την πληθώρα επιλογών της, την κινηματογραφική Κεφαλονιά και την καθιερωμένη Ζάκυνθο».

Στη συνέχεια, ο συντάκτης παραδέχεται, εντυπωσιασμένος, πως η Ελλάδα διαθέτει μια ανεπανάληπτη ικανότητα να παρουσιάζει εξαιρετικές εναλλακτικές δυνατότητες για διακοπές, ειδικά σε μια περίοδο που η αναζήτηση προορισμών μακριά από τα πλήθη είναι το νέο ζητούμενο.

Έτσι, προχωρά στον «δεκάλογο» μοναδικότητας της Ελλάδας, με νησιά που προσφέρουν αντιθέσεις, όμορφες εικόνες και αξέχαστες αναμνήσεις. Ποια είναι αυτά τα νησιά; Η Τήνος, η Φολέγανδρος, τα Κουφονήσια, η Κάρπαθος, η Σύμη, η Τήλος, η Σκόπελος, το Μεγανήσι, η Λευκάδα και η Ιθάκη. Ιδιαίτερη μνεία κάνει σε ένα νησί-αποκάλυψη, όπως τονίζει, τη Σκόπελο, η οποία «δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους δημοφιλείς προορισμούς».

Ο συντάκτης εκθειάζει τα γραφικά χωριά της, τις ειδυλλιακές παραλίες της και υποκλίνεται στο μαγευτικό εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη, που είναι «σκαρφαλωμένο» σε έναν βράχο ύψους 100 μέτρων.

newmoney.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρουαζιέρα: Ιστορικό ρεκόρ με 8,3 εκατ. επιβάτες...

Ο Πειραιάς διατηρεί την κορυφή, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος...

Η ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου αποχαιρετά τον Μανόλη...

Θλίψη για τον χαμό του Με βαθιά θλίψη η Διοίκηση...

Κρουαζιέρα: Ιστορικό ρεκόρ με 8,3 εκατ. επιβάτες...

Ο Πειραιάς διατηρεί την κορυφή, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος...

Η ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου αποχαιρετά τον Μανόλη...

Θλίψη για τον χαμό του Με βαθιά θλίψη η Διοίκηση...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρουαζιέρα: Ιστορικό ρεκόρ με 8,3 εκατ. επιβάτες – Στην πρώτη γραμμή Πειραιάς και Κρήτη

Ο Πειραιάς διατηρεί την κορυφή, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος...

Η ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου αποχαιρετά τον Μανόλη Καμπιτάκη

Θλίψη για τον χαμό του Με βαθιά θλίψη η Διοίκηση...

Ηράκλειο:Είχαν στην κατοχή τους κοκαΐνη,κάνναβη, ζυγαριές και χρηματικό ποσό

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών στο...